Aynadaki Kelebek

Neşet Bozkurt
2019
Karma Kitaplar

2022 83. kitabı
Araştırmacı gazeteci, hatta bu uğurda her şeyi kaybetmiş, bir kişiyi ve örgütlenmesini takıntı haline getirmiş Bane. Güzeller güzeli, akıllı ve bir o kadarda tehlikeli ve tetikte ajan Cohen. Bu ikilinin yolları uzun zamandır kesişmiyordu. Taki Bane dünyanın en tanınan uyuşturucu satıcılarından biri olan Narcos'u araştırana kadar. Bulduğu bilgilerle ajan Cohen'in yanına giderken, yolda ajan olduğunu söyleyen adamlar tarafından kaçırılır ve elindeki tüm belgeler alınır. Kendine geldiğinde tüm olay yaşanmış, Cohen tarafından kurtarılmış ve Cohen'in evindedir.Her şeyi anlatmasını isteyen Cohen, Bane'nin hiç girmemesi gereken bir siteye girdiğini ve hiç bilmemesi gereken bir videoyu izlediğini öğrendiğinde tek çaresi ona bu yolda destek olmaktır. Zira Bane yolundan dönmeyecek kadar olaya odaklanmıştır.. Biliyorsunuz polisiye benim biraz kaçındığım bir tür.Gerçekten çok vahşet, dehşet olmayanları arada okuyabiliyorum. Bu kitapta yazarın akıcı kalemini ve gerçekten bilgi birikimini ortaya koyup yaptığı açıklamaları sevdim. Lakin karakterler hakkında daha fazla bilgi okumak isterdim. Heyecan hep vardı heran onlar gibi bende yakalanacaklar korkusuna kapıldım. Keşke dediğim en büyük kısım kitabın sonuydu kesinlikle. Bu kadar aksiyonu, heyecanı yüksek bir kitaba daha yüksek tempolu bir son beklediğimide itiraf etmiş olayım. Velhasıl kelam anlatması benden, okumaya karar vermesi sizden.
DeepNeşet Bozkurt · Karma Kitaplar · 201921 okunma
Bazı noktaları var ancak beni aldı götürdü.
2017 1. kitabı
Okunma: 20 Haziran 2017 00:00
Kitap gayet güzel beni gerçekten aldı götürdü son kısımlar sadece biraz baştan sağma ve aceleye getirilmiş gibi geldi bana ama onun dışında kitap çok sürükleyici gerçekten Türk yazarlarımızdan böyle başarılı eserler görmek çok hoş tavsiye ediyorum.
DeepNeşet Bozkurt · Karma Kitaplar · 201921 okunma

Neşet BozkurtYazar · 6 kitap
Neşet Bozkurt, 1990 Yılında Şanlıurfa’nın Ceylanpınar İlçesinde dünyaya geldi. İlk, orta ve lise eğitimlerini Ceylanpınar İlçesinde tamamlayan Bozkurt, yüksek tahsilini de Adnan Menderes Üniversitesi ve Anadolu Üniversitesinde yaptı. Küçük yaştan beri yazarlığa büyük ilgi duyan Bozkurt, 2009 yılının Temmuz ayında ‘Yalnızlığım ve Ben’ adlı şiir kitabıyla yazarlığa ilk adımını attı. Edebiyat dünyasına hızlı başlayan Bozkurt, yine aynı yılın ekim ayında da ‘Gidenin Ardından’ isimli eserini okurlarına sundu. 2016 Yılının Şubat ayında ‘Bir Kalemin İsyanı’ adlı şiir kitabıyla yazarlık serüvenine devam eden Yazar Bozkurt, geçtiğimiz şubat ayında ise ‘Tek Oda Yalnızlık’ isimli roman kitabını çıkardı. Bu arada Yazar Bozkurt, Harran Üniversitesi Radyo ve Televizyon Programcılığı bölümünde eğitmen olarak yeni nesil sinemacılar yetiştirme gayesindedir. Öte yandan Yönetmenlik de yapan Bozkurt, "Kader" Kısa metraj filmi ile Bosna hersek sarajevo film festivalinden en iyi Yönetmen ve Senarist ödüllerine layık görülmüştür.