Steve Jobs'ın Kısa Tarihi

Milena Kitap
9786059971959

2024 76. kitabı
Okunma: 10 Ekim 2024 03:44
Steve Jobs’un iç Tutuşunu kişilik ve hayata bakış açısı işine yansıdığını ve sonucu hepimizin yaşadığı bir el dönemdeyiz yaptığı ürünlerle kıyasladığımızda. Aslında kişiliğine baktığımızda çok çekilen bir insan değil çok agresif ve bir çok insan da hakkında böyle babacan bir anı anlatamıyor ya da hiç yok diyebilirim ama böyle başarılı ürünler çıkaran insanlar hayat bakış açısı ve yaşayış tarzı ilişkileri en da böyle böyle diye düşünüyorum çünkü dünyada iz bırakmış insanlara bir şey kazandıran insanlar Mutlaka tutkusu inadı israri olan insanlar ortak olarak noktaları bunlardır. Ama genelde bu insanlar çok piyasada sevilmezler çünkü insani ilişkileri çok serttir. Yani herkesin adamı olmak ya da herkesi mutlu etmek ya da herkesi de böyle mütevazi olmak bu gibi insanların için zor bir durumdur. Ama kibar ve mütevazi insanlar da Bahtımızda böyle bir eser ortaya çıkarabilirler mi Apple gibi ya da iPhone gibi Aslında da düşünmeden edemiyorum ama sanki biraz zor gelir bana. Kibarlık ve ve mütevazilik zihnin beynin sınırlarını zorlayacak bir durum olmadığını düşünüyorum biraz ısrar biraz mücadele biraz inat insanı hayatta tutunur diye düşünüyorum.
#işdünyansı
DehaAnthony C. Brown · Milena Kitap · 20167 okunma

Anthony C. BrownYazar · 1 kitap
Anthony C. Brown, Biyografi, Diğer Kategoriler, Edebiyat kategorilerinde eserler yazmış bir yazardır. Başlıca kitapları alfabetik sırayla; Deha - Steve Jobs'ın Kısa Tarihi, Komutan olarak sayılabilir. Anthony C. Brown kitapları; Granada Kitap, Milena Kitap Yayınları aracılığıyla kitapseverlerle buluşmuştur. Anthony C. Brown tarafından yazılan son kitap "Komutan", Granada Kitap tarafından okurların beğenisine sunulmuştu