Serinin 3.cü kitabı pik yaparak beni çok mutlu etti şahaneydi zira :))) Bir Mc kitabında olması gereken her şey en tatlı şekli ve ayarında vardı aksiyon aşk komedi macera seks :D Üstelik Romeo ve Juliet tarzında birbirine güvenmeyen iki kanlı MC grubu vardı .Çifte bayıldım hatuna ayrı adama ayrı ikisinin iletişimine hallerine fakat yine hatun bir adım önde şahaneydi . Ayrıca artık tüm grubu tanımak ilave bonus Em'in manyak kız kardeşi Kit süperdi mesela :=))) Beğendiğim için inceleme azıcık uzun olabilir :P
Em ve Liam ile bir önceki kitap olan Reaper's Legacy'den tanışıklık var zaten . Em Reapers Motorcycle Club başkanı Picnic'in 22 yaşındaki kızı . Motorcularla ve aşırı korumacı bir babayla dolu kulüpte büyümek Kulübü ve temsil ettikleri değerleri çok net öğretmiş .Fakat tabi bu olaylar kızın tüm flört işini mahvetmiş zira baba kızın sevgili adaylarını tehditler ve şiddetle korkutarak onun flört etmesini neredeyse imkansız hale getirmiş .
Bu yüzden internette arkadaş bulmaya karar veriyor . Ve tatlı, yakışıklı, akıllı ve eğlenceli Liam ile tanışıyor bunlar 3 ay falan net üzerinden muhabbet ediyorlar . Liam onunla yüzyüze tanışmak isteyince bir şans vermeye karar verir. Aslında Liam (Hunter ) Reaper'ın en büyük rakibi korkunç düşmanı MC olan Devil's Jacks'in bir parçası. Liam'ın geçmişi kötü ailesi leş ötesi onu ve üvey kız kardeşini kurtaran bulunduğu kulübün kıdemli büyüklerinden biri olduğu için bu sebeple kulübüne sadakati aşırı .
Ve Reaper's Legacy'de ilk karşılaşmalarının nasıl geçtiğini ve Liam'ın Em'le iletişime geçmek için nasıl gizli amaçları olduğunu zaten biliyorduk . Zaten bu kitabın girişi önceki kitabın farklı bakış açısıyla anlatılıyor ve çok aydınlatıcı oluyor .
Bunlar buluşuyor ve bom birbirlerine bayılıyorlar kızın olaydan haberi yok ama