(Dünyada ve Türkiye'de Kamu Yönetiminde Etik, Yasal Altyapı ve Uluslararası Uygulamalar)

Devlette Etik

Cüneyt Yüksel
Ocak 2010
Boğaziçi Üniversitesi Yayınları

Cüneyt YükselYazar · 1 kitap
İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinde lisans eğitimini aldıktan sonra Harvard Üniversitesi Hukuk Fakültesinden (Harvard Law School) yüksek lisans (LL.M.) derecesiyle mezun olmuştur. Harvard Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde araştırma görevlisi olarak çalışmıştır. Ardından, Stanford Üniversitesi Hukuk Fakültesinde (Stanford Law School) doktora yapmış ve hukuk doktoru derecesiyle mezun olmuştur. Stanford Üniversitesi Hukuk Fakültesi tarafından üstün akademik başarı gösteren öğrencilere verilen “Stanford Uluslararası Hukuk Çalışmaları Programı (SPILS)” başarı ödülüne layık görülmüştür. Aynı zamanda lisansüstü eğitimi sırasında ve sonrasında Harvard ve Stanford Üniversitelerinde araştırma ve öğretim görevlisi olarak dersler vermiştir. Ayrıca Harvard Üniversitesi Mezunlar Derneği’nin Türkiye ve Avrupa başkanlıklarını yapmış ve Harvard Üniversitesi tarafından mezunlarına verilen “Harvard Özel Ödülü”nü almıştır.