Ruhun Çocuk Yarası İyileşmez

2014
Artemis Yayınları

2023 154. kitabı
Okunma: 21 Kasım 2023 23:22
Dilnişin' in anlamı, gönlü dolduran, sevilen, hoş, güzel demek. Dilnişin bir kız çocuğu.Zayıf, narin.Annesi yemesi için sürekli baskı yapıyor. Arkadaşının kızıyla kıyaslıyor. Bir de sağlık sorunu var.Okulda ise çalışkan ama kendisini gösteremiyor.Hayran olduğu arkadaşları var. Kısacası Dilnişin ve çevresindeki olaylar onun gözünde anlatılıyor.
DilnişinŞenay Ordu · Artemis Yayınları · 201411 okunma
2019 146. kitabı
Kitap normal bir kitap gibi duruyor ancak ilerledikçe çok da normal olamadığını rahatlıkla görebiliyorsunuz. Yazar 'hadi karakterleri analiz edelim' demeden zaten karakterleri analiz etmiş ve hikâyenin içine ustalıkla serpiştirmiş. Ve etkili bir dil kullanmış. Küçük Dilnişin' in karnı ağrırken benim de karnımın ağrıdığını hissettim. Tavsiye konusunda ne tavsiye ederim ne de etmem. Aslına bakarsanız ikisinin ortası :)
DilnişinŞenay Ordu · Artemis Yayınları · 201411 okunma

Şenay OrduYazar · 2 kitap
İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’ni bitirdi. Yüksek lisansını İngiltere Brunel Üniversitesi’nde tamamladı. Londra MetFilm School’da senaryo yazarlığı eğitimi aldı. Aralarında Son Havadis, Hürriyet, ATV ve CNN Türk’ün de bulunduğu görsel medya ve yazılı basında araştırmacı gazeteci ve editör olarak çalıştı. Gazetecilik yıllarında cinayet ve suç vakalarını araştırıp hikâyeleştirerek suç haberciliğine farklı bir boyut kazandırdı. Psikolojik gerilim türündeki ilk romanı Dilnişin 2014 yılında yayımlandı. Gizem ve gerilim temalı senaryolara imza attı. 2007 yılından itibaren Londra’ya yerleşen yazar, Birleşik Krallık Suç Yazarları Derneği (The Crime Writers’ Association) üyesidir.