Bir Rabiatü'l Adeviyye Romanı

Sadiye Erol Aykaç

Tümünü Gör
10/10 puan verdi
Bir Rabiatü'l Adeviyye geçti bu dünyadan hemde öyle bir geçti o rüzgarı da bizi aldı götürdü. Gerçekten kalbe dokunan bir kitap . Bu dünyadan sıyrılıp yepyeni alemlere götürdü sanki. Öyle güzel bir dili var ki öyle etkileyici... Mutlaka okunmalı Rabia' yı anlamak için Rabia olmak için..
Puan vermedi
Bir Rabia geldi, aşka düştü, bir daha da onu gören olmadı… Ya İlahî İki sevgi ile seviyorum seni ben İlki sıradan bencil duygular İkincisi sana layık gerçek aşk Biri seni hep anmanın zevki Öteki perdesiz muşahede şevki Onda da bunda da benim için bana övgü payı yok Her durumda da, her övgü her sevgi sanadır. Sana yaraşır. Hz Rabiatül Adeviyye Hayat çizgisinin ince ince anlatıldığı bir kitap olmuş. Rabbim bizlerede bu yolda yürümeyi nasip etsin.
10/10 puan verdi
Çok severek okuduğum, devamlı tavsiye ettiğim bir eser. Rabiatü’l Adeviyye’nin hayatını onun ağzındanmış gibi okuyoruz. Kitabın cümleleri öyle naif ki bir çok yerin altını çizdim. Yazarının bayan olması cümlelerdeki zarafetten de anlaşılıyor. Hayatına birşeyler katacak, ben Allah için ne yapıyorum dedirtecek bir kitap.
Dinle Rabia'nın DilindenSadiye Erol Aykaç · Kapı Yayınları · 2016108 okunma
100 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.