Dirty Rocker

15 Temmuz 2020
Amazon Digital Services
İngilizce

2022 197. kitabı
Serinin ikinci kitabı nerdeyse ilkinden güzeldi daha olaylı ve derin sorunların olduğu bir kitaptı . Baş karakterler yine gayet tatlıydı özellikle kadın acayip aklı başında düzgün hatun profilinde ilk kitaptaki hatun gibi yazar demek böyle yazıyor :D ChiMERA'nın davulcusu Pierce ile grubun stilisti Hayley Wilson'ın hikayesi anlatılıyor bu kitapta . Pierce'in içki içmesi kontrolden çıkınca ve alkolikliğe bir adım kalınca grup buna ültimatom veriyor . Ona yardım edecek kişi için Hayley seçiliyor zaten iki senedir grupla tanıdık üstelik hasta babasının bakımevi masrafı için fazla para işine yarıyor . Hem Pierce hem de Hayley'nin karanlık geçmişleri ve üstesinden gelmeleri gereken gizli sırları var . Bu göz kulak olma sırasında yakınlaşmaya başlıyorlar doğal olarak . Hayley 'nin tam hatırlamadığı bazı çocukluk hatıraları var ve seksten korkusu had safhada . Zaten sonunda ortaya çıkan şeylere bakınca kız çok haklıymış korkmakta :( Pierce aile geçmişi bok gibi iğrenç anne babası var. Okul yıllarında sevdiği tek hocası onun karıştığı bir olayda araya girmeye çalışıp öldürülmüş onun devasa suçluluğu var üstünde . Bunlar kitap boyunca adım adım çözüldü Pierce'in sevdiği kadına yaklaşımı seks ile ilgili korkusunu adım adım çözüşü nefisti . Adamda ne içki düşünecek hal kaldı ne bir şey kızla ilgilenmekten .Hayley çok aklı başında sevgi dolu düzgün bir hatun adamın ihtiyacı olan tür sevgi desteği çok güzel verdi ailesi ile ilgili olaylarda her rezillikte onu topladı . sonuç olarak güzel kitaptı :D
Dirty RockerS.C. Daiko · Amazon Digital Services · 20201 okunma