Venom Riders MC #1

İngilizce
E-kitap

2026 32. kitabı
Okunma: 22 Şubat 2026 14:02
Venom Riders MC serisinin ilk kitabı yani yazar öyle bir giriş yaptı ki evlerden ırak herkes uzak dursun . Şimdi ben aslında aldatma kinayesi olan romanları severim ama gerçek olmayacak sonunda yada bir noktada gerçek ortaya çıkacak tarzı . Burada ki hayvan evladı öküz gibi aldattı kızı ve birde pişkinlikte arşa vardı . Yani sırf yazar bu kepazeliği nasıl affettirecek diye meraktan okudum . Zira ben böyle adamı kendini kesse doğrasa affetmem asla zira kinim geçmez unutamam olayı . Indira neredeyse bir yıldır Venom Riders kulübünün başkanı Dutch ile sevgili kız çok düzgün güzel akıllı iyi işi olan bir hatun . Bir gün iş seyahatinden dönünce direk adamın yanına kulübe gidiyor . Bunun odasına bir giriyor kulübün orta malı hatunlardan biri ile masasında gayet çatır çatır seks yapıyor adam . Kadın resmen cinnet geçiriyor tabi adam bu arada yani bu gayet normal babamda böyleydi kulübün olayı bu seni ayrı seviyorum tarzı saçma sapan konuşmalar yapıyor bak git kürekle kafasını patlat . Kız yalandan tamam diyerek eve dönüp neyi varsa toplayıp şehri terk ediyor tüm izlerini siliyor . Kitap aslında bu noktadan sonra başlıyor kız başka bir şehirde hayatını tekrar düzenliyor işinde terfi alıyor online işi zaten arkadaşlar buluyor geziyor tozuyor . Bu salak Dutch tabi anlıyor yediği boku ama geri alınacak gibi değil oda tüm hayatını davranış kalıplarını değiştiriyor aylar sonra kızı bulup ona mektup yazıyor . Sonra sonra iletişim ilerliyor ama adam bildiğin iğne ile kazıyor ilişkiyi nasıl uğraş emek . Şimdi bence burada ikilem var bir kadını bu kadar delicesine neredeyse bir yıla yakın uğraşarak tüm hayatını değiştirecek kadar seven adam aldatmaz . Ben o girişi kesinlikle aşamadım kısacası .
DutchIvy Myst · Kindle Edition · 20261 okunma