Eleceed - Cilt 1

Orijinal Ülke:
Güney Kore

Kedisever Bir Uyanmış'ın Hikayesi
2023 137. kitabı
Hayatımda okuduğum en harika webtoonlardan biri. Ciddi söylüyorum başladığıma asla pişman olmadığım bir seri, biraz uzun, hala da devam ediyor ama hiç eskimiyor. Türü fantastik. İçinde süper güçler, arkadaşlık ve kediler var, evet kediler hem de bolca. Aşırı komik ve eğlenceli bir hikaye aynı zamanda savaş, aksiyon ve macerası da hiç eksik olmuyor. Bizim Türkler arasında ne yazık ki pek bilinmese ve hak ettiği değeri göremese de ben kendisine kefilim. Evet o yüzden webtoonlarla alakalı biriyseniz lütfen Eleceed - Cilt 1 'e bir şans verin. Umarım giriş yazısı sizi ikna etmeye yetmiştir ha yetmediyse de devam ederim yani sorun değil. Daha konusunu anlatacağım değil mi? Bakınız şimdi hikaye Güney Kore'de geçiyor çünkü yazarı Koreli ve webtoonlardaki hikayelerin alayı da genelde Kore ve Korelileri içerir ama meselemiz bu değil. Bu dünyada süper güçlere sahip bazı insanlar bulunmakta, öylelerine "Uyanmış" deniyor ve bu bireyler halktan gizleniyor, gerçi yaptıkları o kadar dövüşle bunu nasıl beceriyorlar inanın bilmiyorum. Bizim ana karakterimiz Jiwoo'da bir Uyanmış, gerçi annesinin de isteğiyle yıllardır insanlardan kaçındığı ve kendini gizlediği bir hayat yaşıyor, yani çocuk diğer Uyanmışlardan bile kendini soyutlamış bir vaziyette ve tek derdi normalmiş gibi davranmak. Gücü de hız bu arada. Gerçi arada arabaların önünden çocukları kurtarmak gibi ufak çapta kahramanlıklar yaptığı da oluyor ama o kadar naif ve nazik biri ki görseniz hiç o diğer hırslı Uyanmışlarla bağdaştıramazsınız onu. Bu arada Jiwoo tam bir kedi manyağı, evi tıpkı bir kedi barınağı gibi ve söylemezsem olmaz ama kedi panelleri hep hikayedeki favorim olmuştur. Bir de Kaiden Break var, aslanım, haşmetlim benim. Şimdi bu Uyanmışların en güçlüleri için sıralamaları bulunuyor işte ilk 100, ilk 50, ilk 10 diye
Eleceed - Cilt 1Son Jae Ho · Athica Yayınları · 20257 okunma

Son Jae HoYazar · 16 kitap
Ayrıca 『비커즈』 [bikeojeu] (2004) ve 『러쉬』 [leoswi] (2005) romanlarını yayımladı ve devam eden web çizgi romanından yola çıkarak "Noblesse S" adlı romanı yazmıştır. Blogu: me2day.net/everywhen