2021
Beyaz Fil Yayınları

2021 215. kitabı
Merhaba kitap severler; Nasıl,nerden başlasam, kelimelerimi nasıl süslesem gerćekten duygularım eksik kalıcak.Yazar,kendi hayatını olduğu gibi tecrübelerini kaleme almış.Ben,ilk sayfalarında annesinin ölümünden sonraki direnişi,gücü,hayata tutunuşu, kardeşlerine ve babasına karşı ayakta duruşunu teslimiyetine hayran kaldım. Ayrıca aile yaşantısına,çevreye karşı unutulmuş ahlaki değerleri tekrar hatırlattığı için ayrıca teşekkür ederim. #Alıntı "Gün gelir annen gider;perdesi kalır, danteli kalır,çok sevdiği elbisesi kalır, tenceresi tavası kalır, gözü gibi sakındığı porselen takımı kalır. En önemlisi sen öksüz kalırsın.Gün gelir baban gider,tespihi kalır,sigara paketi, çakmağı kalır.En önemlisi sen öksüz kalırsın.Gün gelir o didiştiğin beğenmediğin eşin gider.Gömleği kalır ,kokusu kalır,anısı kalır,keşkeleri kalır.En önemlisi sen dul kalırsın." Vuslat teki tavsiyesiyle @beyazfilyayinlari 'ndan çıkan nergissarikayayilmaz ' ın kaleme aldığı #Emanet isimli kitabı #vuslatinkitapkurtları ile okuyup inceledim. @baygu_selda İle yaptığımız okuma maratonunda birlikte okumak pahabicilemez. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.Kitapla ve sevgiyle kalın... #fundaileheryerdeoku #heryerdeoku#fyp #etamin#books
EmanetNergis Sarıkaya Yılmaz · Beyaz Fil Yayınları · 20214 okunma