Chaotic Nights 1-2

Korece
Sıralamalar

2024 883. kitabı
Okunma: 14 Eylül 2024 16:46
Eunha ablasıyla birlikte çocukluktan beri Gisaeng evinde kalıyordur daha doğrusu zorundalardır. Oranın patronu da ablasının çalışmasını istediği için ve ellerinde para olsun diye mecburen çalışıyordur. Ve Eunha büyüyüp güzelleşince oranın patronu artık onunda Gisaeng olmasını onu isteyen bir çok kişi olduğunu söylüyordur. Ama ablası bunu istemez ama elleri mahkumdur. Neyse Eunha herzaman ki gitti kitapçıya gider ve orada adam batı dili bildiğini söylerek kızı över ama orada da başka biri vardır. Ve kızın batı dili öğrendiğini duyunca kendisine kitap okuması için onu işe almak ister (kısaca sesini satın alıyor) gisaeng evinde de bu olaylar olduğu için kız da bunu mecburen kabul eder. Işte olaylar tam bu nokta da değişmeye başlar. Karakter spoileri; Si-hoon denilen karakter tam bir karakter yoksunu ve şeref yoksunu, yani kısaca ne desem bu şerefsiz için az kalır o derece.
폭야 (暴夜)Jin Soye · 윤송스피넬 · 20224 okunma

Jin SoyeYazar · 0 kitap
Jin Soye, özellikle dünya çapında büyük popülerlik kazanan Finding Camellia (Camellia'nın Peşinde) adlı eseriyle tanınan Güney Koreli bir web romanı yazarıdır.