Zorluklara Rağmen Başaranlar

2014
Az Kitap

2020 24. kitabı
Okunma: 01 Mayıs 2020 19:28
Bu kitapta ülkemizden ve dünyadan engeli olduğu halde harika başarılar elde eden insanların eşsiz mücadelelerine şahit olacaksınız . Beni en çok etkileyen doğuştan elleri ve kolları olmayan ama 24 ülkede insanlara yaşama sevinci aşılayan NICHOLAS VUJICIC oldu.
Engelleri AşanlarTuran Yalçın · Az Kitap · 201472 okunma
2024 50. kitabı
Okunma: 12 Ağustos 2024 00:00
Bu kitapta ülkemizden ve dünyadan engeli olduğu halde harika başarılar elde eden insanların eşsiz mücadelelerine şahit olacaksınız: Kitap boyunca hikayelerine tanıklık ettiğiniz tüm bu ünlü engellilerin hayatlarına bakıldığında, hepsinde 10 ortak özellik olduğu dikkat çekmektedir. Bu 10 özellik şu şekilde özetlenebilir: Azim ve Kararlılık Okuma Aşkı ve Sevgisi Aileye Bağlılık Eğitimi Önemsemek İyi Bir Gözlemci Olmak Sivil Toplum Kuruluşlarına Önem Vermek Zayıf ve Güçlü Yönleri İyi Analiz Etmek İleriyi Görmek Fırsatları Değerlendirmek Ölene Kadar Mücadele ve Gelişim Çabası
Engelleri AşanlarTuran Yalçın · Az Kitap · 201472 okunma

Turan YalçınYazar · 4 kitap
1967 Tokat'ın Pazar ilçesi doğumluyum. İşitme engelliyim. İstanbul Üniversitesi iktisat Fakültesi ve Tokat MYO Elektrık Bölümü mezunuyum 30 yıldan bu yana tokatta yerel gazetelerde yazılar yazarım "sessiz dünyadan esintiler " ve "tokattan zirveye doğru " ve "Hizmetkar Lider Recep Yazıcıoğlu" isimli 3 kitabım var. Hayatımın ilk 20 yılını anlattığım "Anne sesler nerede? " yayınını beklemekte. Bir yayınevi kitaplarımızı düzenli yayınlamadı henüz . Bende buradan okuyacak olan sevgli okurlarımla paylaşıyorum yazılarımı 2008 yılı başından bu yana . Yayınevleri bizi kabullense daha güzel kıtaplarda yayınlayacagım ama şu an kabullenemediler işitme engelli bir yazarı. Milliyet blogculara sonsuz sevgi ve saygılarımla.Yazıları başkalarına tavsiye edem ki insanlar faydalansın..."Recep yazıcıoğlu'nun liderlik sırları ve " Engelleri Aşanlar" kitaplarımda Az Yayınlarından yayınlandı. liselerde ve Üniversitelerde kitap okumanın önemi, kişisel gelişim üzerine konferanslar vermekteyim.