Dinamik Felsefe

Fatih Kıymaz
2022
Serüven Kitabevi

Fatih KıymazYazar · 0 kitap
Fatih Kıymaz, 8 Mayıs 2002 tarihinde Ankara'da doğmuştur. Yüksek öğrenimini Gazi Üniversitesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği alanında tamamlamıştır. Yazarlık girişimlerine ise 16 yaşında sosyal medya platformlarında blog yazarlığıyla başlamış olup daha sonra felsefeye ve kişisel gelişim alanlarına yönelmesiyle birlikte 2020 yılında sarkastik; fakat amatör bir tavırla kaleme aldığı Otopsişizm kitabı yayınlanmıştır. Daha sonra ise bu kitabı takip eden Otomajisizm ve Otoparagon kitaplarıyla birlikte üçleme şeklindeki temsil sona ermiştir. 2022 yılının son aylarında yayınlanan Eonal Evren kitabıyla da felsefe alanındaki yazarlık sürecini devam ettirmiştir. Daha sonra Friedrich Nietzsche'nin Böyle Buyurdu Zerdüşt eserine bir hiciv olarak Öyle Uyurdu Zerdüşt kitabını yazmıştır. Altıncı olarak ise daha önce kaleme aldığı tüm kurgusal roman karakterlerini sonlandıracağı İşte Entelekya'yı kaleme almıştır. Son kitabı Revizyon Otopsişizm'de ise ilk kitabındaki amatör kabul edilebilecek felsefî tavrın üzerine çıkmayı hedeflemektedir.