Bu kitap; Instagram’da kitap bloğu sayfasını severek takip ettiğim, paylaşımlarındaki o içtenliği her zaman hissettiğim @kahvelikitapp_
Dila öğretmenimin kaleminden çıkan ve beklentilerimin çok çok üstünde olan muhteşem bir eser. Erva’yı okurken heyecanımı bir an bile kaybetmeden, adeta soluksuz kalarak son sayfaya ulaştım. Dila öğretmenimin o naif dokunuşu her satıra öyle güzel işlemiş ki, kitabın barındırdığı derin alıntılar hala zihnimde yankılanıyor. Özellikle Erva ve Gökçe’nin o imrenilecek dostluğu kalbimi yumuşacık yaptı; gerçek bağın ne olduğunu o kadar güzel hissettiriyorlar ki... Erva’nın bir kitapçıda çalışıyor olması ise beni o dünyaya o kadar özendirdi ki, 'keşke ben de o atmosferin içinde olsaydım' diye imrenerek okudum. Ve tabii ki Alihan... Erva’nın hayatının aşkını buluşu, birbirlerini tek bir kelime etmeden, sadece susarak anlayabilmeleri o kadar büyüleyici ve muazzam anlatılmış ki, ruhun sessiz diline hayran kalmamak elde değil. Kısacası Erva; dostluğuyla, aşkıyla ve kitap kokulu dünyasıyla bende çok derin izler bıraktı. Yürekten tavsiyemdir.Kalemine, yüreğine sağlık Dila öğretmenim; bu güzel hikâye için ne kadar teşekkür etsem az!"