İlk Yayın Tarihi:
12 Ağustos 2025
Fikir İzleri Yayınevi
Türler:

2026 18. kitabı
Esrar, Yağmur Deryahan tarafından kaleme alınmış bir eserdir.Hapishane duvarlarının ardındaki tutsaklık... Ve ondan da derin,insanın kendi içine ördüğü görünmez zincirler. Gece bir gecede hem geçmişinin yaralarıyla hem de özgürlüğünü çalan karanlıklarla yüzleşir. En yakınlarının ihaneti, onu hiç istemediği bir yere sürükler: kumarhane... O an, asıl mahkumiyetin başladığı andır. Demir parmaklıklar arasında bir gün, kalın ve yabancı bir ses adını fısıldar. Kim olduğunu bilmediği o ses , Gece'nin hayatta tutunduğu tek ip olur. Onunla başlayan bağ, yalnızca hapishane kapılarını değil, kalbindeki zincirleri de yavaş yavaş çözecektir. Esrar Yağmur Deryahan
EsrarYağmur Deryahan · Fikir İzleri Yayınevi · 06 okunma

Yağmur DeryahanYazar · 0 kitap
2006 doğumlu Yağmur Deryahan, yaşamının ilk on yılını Antalya’da, son dokuz yılını ise Bursa’da geçirdi. Yazıya olan ilgisini genç yaşta keşfeden Deryahan, ilk kitabıyla edebiyat yolculuğunu okurlarla buluşturmaya hazırlanıyor. Müzikle de yakından ilgilenen ve solistlik yapan yazar, üretim sürecinde her detaya önem vererek hem edebiyat hem de müzikte kendine özgü bir dil geliştirmeyi hedefliyor.