Faceless

Puan

710 üzerinden
1 kişi
2022 124. kitabı
Aslında çok yüksek potansiyeli olan konu bazı saçmalıklar yüzünden beni sinir etti biraz . Ana çift iyiydi halleri aralarında olan kimya vs . Anlatım dil gayet hoş yazarın buralar hep artı :)) Eksilerin neler olduğunu sona tüm inceleme sonuna sakladım. Emily erkek arkadaşını kendisini aldatırken yakalamış ve ayrılmış . En yakın kız arkadaşı artık eğlenmesini ve Cumartesi akşamı Faceless adlı özel bir kulübe gitmeleri için elinde bilet olduğunu söyleyince kabul ediyor . Hem pzts yeni işe başlayacak hem böyle güzel bir hafta sonu geçirecek :)) Damien çok zengin bir abi tonla yatırımı var Reid yayınlarının başı ve Faceless kulübünün sessiz ortağı kendileri . Emily ve Damien kulüpte karşılaşıyorlar bu arada özel parti ve herkes maske takıyor gerçek isimler söylenmiyor . Gece boyunca dans ediyorlar samimiyetler ilerliyor öpüşüp koklaşmalar oluyor aralarında olan seksüel elektrik arşa varıyor . Hatta Damien Kulübün üst kısmanda olan özel odalardan birine sahip oraya gidelim diyor . Fakat hatun ilk gece için bunu kabul etmiyor haftaya cuma kulüpte buluşmaya karar veriyorlar. Pzts yeni işe gittiği ilk gün kapı önünde park yeri yüzünden atıştığı patronu aslında Kulüpteki adam Damien ama bunlar karşılıklı kim olduklarının farkında değiller . Neyse konu bu şekil hoş devam ediyor sonraki cuma görüşemiyorlar zira Damien buna iş kaktırıyor :D Damien o gece hatuna bayıldığı ve iletişim bilgileri olmadığı için Kulüpte bir özel parti daha yaptırıp davetiye yollatıyor önceki katılımcılara . Orda tekrar karşılaşıyorlar ve o gece beraber oluyorlar . Bu arada Kulübe gelen sonra kaybolan kızlarla ilgili polis araştırma yapmaya başlıyor . Kulübü asıl yöneten Ben Damien 'ın 15 senelik arkadaşı kabak gibi şaibeli haller ile takılırken kimse bundan kuşkulanmıyor .Sonunda Damien Emily
FacelessNikki Rose · Independently published · 20202 okunma