(Masters Unleashed #1)

E-kitap
Türler:

2022 353. kitabı
Okunma: 30 Ekim 2022 20:22
Yazarın daha önce Feral ve Tragic King aldı 2 kitaplık serisini okuyup beğenmiştim ne zamandır bu seriyi merak ediyordum . İlk kitap bence muhteşem Bdsm konulu tabi gayet açık sevmeyenler uzak dursun . Fakat bu kitap türünde sanırım okuduğum ciddi gayet iyilerden biri oldu . Üstelik erkek karakter sadist olduğu için olay ağırlaşabilirdi ama hayır bazı yerlerde çok güldüm :D Kate Lambert en iyi arkadaşı Janine tarafından Kate'in kendisine bir Dom bulması için özel olarak düzenlediği bir Cadılar Bayramı partisine katılıyor . Kate internetteki rahatsız edici görüntüler ve videolar dışında BDSM hakkında kesinlikle hiçbir şey bilmiyor . Fakat konu ile ilgili ona acayip çekici gelen bir durum var düzgün bir Dom ile denemek istiyor . Katıldığı partide Banner Jennings ile tanışıyorlar . Banner bir sadist ve uyuşabileceği bir köle istiyor ve Kate'in bir Efendiyi kaldırabileceğinden emin değil. Kate Lambert'i katılmaktan pek hoşlanmadığı bir Cadılar Bayramı partisinde gördüğünde, onda farklı bir şeyler hissediyor . Yani işin aslı adam kadını görünce bayılıyor açık net :D Ama sorun Kate köle olmak istemiyor. Zaten Kate inanılmaz dik ve her halta karşı çıkan kontrolü asla bırakamayan bir hatun o halleri beni tonla yerde çok güldürdü . Sonunda bir karara varıyorlar Banner onun eğitmeni koruyucusu Dom 'u oluyor . Ne istediğini anlamasına ve ona uygun bir Dom bulmasına yardımcı olacak onu hafiften eğitecek .Ama zamanla çizgiler bulanıklaşmaya başlıyor ve Kate ve Banner karşılıklı çekimden hislerden seksin güzelliğinden ne bok yiyeceklerini bilemez hale geliyorlar . Her ikisinin orta yeri bulması lazım ama kimse geri adım atmıyor üstelik bu bir eğitimdi diye hislerini açıklamıyorlar . Banner baştan sona favorimdi. Adam her yönüyle bir Ustaydı. Enerjisi yoğun ve bir o kadar
Finding Master RightSparrow Beckett · InterMix · 01 okunma

Sparrow BeckettYazar · 7 kitap
Two writers in two countries transform into the super writing duo, Sparrow Beckett, each night after wrangling their housefuls of children and pets. They trade the cape and colorful tights for tattoos and cups of coffee then set out to create a world where readers fall in love with heroes and the women who willingly go to their knees for them. Their books are the products of two kinky minds who don’t take themselves too seriously.