Five Lessons

5 Şubat 2013
Merchant Books
İngilizce

Neville GoddardYazar · 2 kitap
Barbadoslu bir yazar , konuşmacı ve mistikti . Barbados'ta büyüdü ve genç bir yetişkin olarak Amerika Birleşik Devletleri'ne taşındı . İnsan hayal gücünün her şeye kadir olduğu ve dolayısıyla insan hayal gücünün Tanrı olduğu iddiasını test etmek için çeşitli kişisel gelişim yöntemleri öğretti . İncil'i ve William Blake'in şiirlerini yeniden yorumlayarak popülerlik kazandı . Maneviyat, din ve insan zihni konularını kapsayan 14 kitap yazdı. Eserler Emrinizde (1939; Goddard Yayınları) İnancınız Servetinizdir (1941; Goddard Yayınları) Herkes İçin Özgürlük—İncil'in Pratik Uygulaması (1942; Goddard Yayınları) Duygu Sırrın İçindedir (1944; Goddard Yayınları) Dua—İnanma Sanatı (1946; Goddard Yayınları) Bu Dünyanın Dışında (1949; Goddard Yayınları) Farkındalığın Gücü (1952; bilinmiyor) Hayal Gücünün Yaratıcı Kullanımı (1952; Goddard Yayınları) Uyanmış Hayal Gücü (1954; DeVorss & Company) Ekim ve Hasat Zamanı (1956; DeVorss & Company) Babamı Tanıyorum (1960; DeVorss & Company) Kanun ve Vaat (1961; DeVorss & Company) Kabuğu Kırıyor (1964; DeVorss & Company) Diriliş (1966; DeVorss & Company)