26 Ağustos 2024
Prana Yayınları

2024 26. kitabı
Frekans kitabını değerli arkadaşımız @sunarvahit ın ilk kitabı. Kendisi çeşitli gazetelerde köşe yazarlığı yapıyor. Sizlere bahsettiğim, bu ara arkadaşlarımın yeni çıkan kitaplarından söz etmek istiyorum. Çok okumadığım bir tarz konusu. Bı yüzden arka kapak alıntıyla sizlerle tanıtımını yapacağım. İlgili olanlara tavsiye ederim. Farklı bir konusu var. Ayetlerle ve araştırma sonuçlarıyla tamamen kendi özgün düşüncesi ve geçmişteki düşünürlerin fikirlerine de yer vererek yazilmis bir kitaptır. "Sizlere, araştırma, kitaplar, çevre birimler ilgili kişiler ile etkileşim kurmak ve bilgiyi yönetmekle ilgili aktarımlarımı sunuyorum. Sahip olunacak bilginin amacı, ilgili kaynaklardan değer elde ederek kendine katkı sağlamaktır. Birlikte varoluş ve uzay yolculuğuna çıkıyoruz. Bu yolculuk, belki de size mikro ve makro evrende birbirinden farklı dünyalara açılan kapıları aralayacak, belki de hiç fusunmediginiz bir sistemin işleyişinde dolasmanıza rehberlik edecek ve belki de sizi derin düşüncelere sürükleyecektir." Arka kapak yazısının bir bölümünü sizlerle paylaşmak istedim. Bir nevi kitabın özeti ve yorumu olarak düşünebilirsiniz. Bilgi ve bilişim sistemleri gibi konulara ilgisi olanlar için tavsiye olunur.
FrekansVahit Sunar · Prana Yayınları · 20241 okunma