Merhaba kitapsever dostlarım, frekans evrenine girmeye hazır mısınız?"Doğum mucizesiyle birleşenler,bir daha asla ayrılamazlar.. "
Baş karakterleri Taylan, Nihal,Simru ve Mert..
Nihal,yüzünde kadim semboller içeren dövmeleri olan bilge bir Şaman.Taylan,bilgisayar mühendisi ama istediği tüm sisteme girebilen bir hacker, bir müşterisi sayesinde rüyalarında gördüğü Simru'nun,okulda hoca olduğunu öğrenir ve araştırmaya başlar.Simru üniversitede sosyoloji öğretmeni, kaçırılıp Bepamed adlı bir laboratuvara getirilir. Buranın sahibi,Nihat'ın kızı Cansu çok hastadır ve Simru'nun frekans enerjisiyle iyileştirmek için yardım ister. Mert ise doğuştan vücut engeli olduğu için tekerlekli sandalyeye mahkum,laboratuvar sorumlusu ve Cansu'nun iyileşmesi için araştırmalar yapan bir doktor.
Bu dört karakteri birleştiren aralarındaki bağ ne?
Peki Taylan Simru'yu bulabilecek mi?
Kitapta mitoloji,şamanizm,kuantum,titreşim enerjisi, biorezonans gibi temalar işlenmiş. Terimler,okuru zorlamadan açıklayıcı bir anlatım tarzıyla aktarılmış. Yazarın dili samimi ve akıcı,okuru hikayenin içine çekmeyi başaran mistik bir anlatımı var.Lokman hekimin günümüze kadar gelen şifacılık hikayesi ve bilgeliği kitabın temel taşını oluşturuyor. Hikayenin en sevdiğim yeri Reyhan,Cem ve Taylan'ın çiftlikte atla yaşadıkları olay oldu.Cem ve Taylan'ın şakalaşmaları, Reyhan kadar benimde hoşuma gitti. En duygusal anlar Taylan'ın hikayesinde babası Ertan ile yaşadıkları oldu. En şaşırdığım yer kitabın sonu oldu,olaylar arttı ve hiç beklemediğim bir sonla bitti. Okurken adeta hikayenin içindeymiş gibi hissettim.Duyguların hepsini yaşatan, zevkle, keyif alarak okuduğum bir kitap oldu. Devamını dört gözle bekliyorum.