Game Changer

İngilizce
E-kitap

2025 86. kitabı
Okunma: 07 Mayıs 2025 17:47
Kitap ilk sayfalardan takribi ortasına kadar kitap 8 puanlık hatta çoşarsa 9 olur gibiydi . Fakat ilerledikçe sunulan karakterlerin yapmaması gereken kritik aptalca hatalar yapıldı ve bu beni biraz sinir etti . Erkek karakter alın elinize bir kalem kağıt liste yapın kusursuz erkek için hepsini işaretlersiniz bakın o derece şaheser yaratılmış . Kadın karakter iyiydi daha önce aldatılmanın verdiği travma biraz gerdi hatunu sadece . William 32 yaşında şahane yakışıklı perfect abimiz adamın işi erkeklere kadınlarla ilgili yol yordam davranış düzenleme üzerine . Mesela adam geliyor bir kadını çok beğeniyor nasıl bir yaklaşım izlemeli neler yapmalı tipi eğitim alıyor . William aslında kadınlarla çok işi yok erkek eğitiyor fakat mutlaka erkeklerin hedeflediği kadınları inceliyor hatta tanışıyor vs . Opal 26 yaşında hani böyle klas derinliği olan çok güzel bir hatun . Masa üstü tüm oyunların olduğu oynandığı çok değişik bir kafe açmak için çalışıyor . Açılışa yaklaştıkça hatun nefes alamıyor resmen . William'ın bir müşterisi gelip Opal ile tanışmak hatta ilerde evlenmek istediğini söyleyince adam kalkıp kızla tanışmaya gidiyor . Tam kızın caddesinde dükkanın kapı önünde çarpışıyorlar kaza ile kadın bunun üstüne pis kokulu leş bir şey döküyor . Bunlar karşılıklı bu tanışma vesilesi ile görüşmeye başlıyorlar yok kadın bunu kıyafeti kuru temizlemeye veriyor adam kıza kahve ısmarlıyor . Karşılıklı birbirlerine bayılıyorlar adam bu bir iş diye stres oluyor kadın zaten ilişkiden ağzı yanmış istemiyor . Sonunda adam kadınla tanışmak isteyen gerzeğin işini sana uygun değil diye bırakıyor . Ve bunlar bir ilişkiye başlıyorlar ilk seks yaptıklarında adam kızı kendi evine değil orası zaten tadilatı da devam ediyor tek gecelik kadınları götürdüğü ilk evine götürüyor . Fakat adam kadına
Game ChangerDeborah Bladon · 02 okunma

Deborah BladonYazar · 8 kitap
Deborah Bladon hiç sevmediği bir romantizm kahramanı okumadı. Aşk romanlarına olan aşkı, otobüse binecek kadar büyüdüğünde, elinde kütüphane kartıyla Harlequin'in en yeni ciltsiz kitaplarını kontrol ederken başladı. Ezbere ve pasaporta göre bir Kanadalı, ancak onu New York'ta bir latte yudumlarken ve bir sonraki hikayesi için ilham ararken sık sık görebilirsiniz. Manhattan kesinlikle onun ikinci evi. Ailesine değer verir ve her günün yazmak, okumak ve sevmek için bir hediye olduğuna inanır.