Bombardıman Uçakları ve Tanklar Arasında

2024
Turkuvaz Kitap Yayınlaro

Devam eden soykırım
Puan vermedi·
Kitabı okumaya başlayalı henüz çok olmadı. 7Ekimden bu yana devam eden Gazze direnişi ve it soylu bir işgalcinin vahşiliği ne zaman başladı. Nasıl başladı ? Ve nasıl ilerledi diye merak edip okumalar yaparken karşıma bu kitap çıktı. Olayları her gün ama her gün içinde yaşayan bir gazatecinin ağzından dinlemek ise beni sadece daha fazla gerçekliği sadece kameralara yansıyan görüntülerle üzmesi yetmeyip satırlarda da hüzne boğdu. Kitap zulmün sadece bir penncresine zaman olarak beni götürdü .Umudum gün gelip Bosnadaki ve diğer coğrafyalaradaki MAZLUMLARIN KURTULDUĞU GİBİ AKSANIN SAKİNLERİ VE EMANETÇİLERİNİN DE KURTULACAĞI GÜNÜ GÖRMEKTİR.
Toplumsal Cinayet
GazzeMohammed Omer · Turkuvaz Kitap Yayınlaro · 20246 okunma
2025 11. kitabı
Okunma: 30 Haziran 2025 00:00
Filistinli gazeteci Mohammed Omer tarafından Gazze'de yaşanan katliam gözler önüne seriliyor. Bir gazeteci aynı zamanda bir filistinli ve bir baba.. Haberlerden duyduklarımızı birinci kişi ağzından yaşadıklarını aktarıyor. Okurken bu soykırımı yaşıyor gibi oldum. Elimizden bir şey gelmemeye devam ediyor ve tüm bunlar hala yaşanıyor. Belki ben bunları yazarken hiç bir suçu olmayan bir çocuk daha İsrail tarafından katledildi!
GazzeMohammed Omer · Turkuvaz Kitap Yayınlaro · 20246 okunma