3 Kitap

Sıralamalar

Genç Houdini Serisi
2021 5. kitabı
Okunma: 14 Ocak 2021 22:08
SPOİLER İÇERİR 1.Kitap KAYIP HOKKABAZIN PEŞİNDE Serinin ilk kitabında Harry ve arkadaşları Harry'nin hocası olan Herbie Lemster'in kayboluşundaki gizemli olayı araştırıyor.Herbie Lemster'ın odasından mor bir duman çıkar ve içerden garip sesler duyulur.Hocasının bu garip kayboluşundaki gizemi çözmek isteyen Harry,arkadaşlarıyla birlikte tiyatroda olan gizemli kişinin peşine düşer... Kitabın ilk başlarını anlamakta biraz zorluk çektim bu yüzden akıcı okuyamadım, ancak bu sorun ilerideki sayfalarda çözüldü.Kitaptaki şüphelinin kim olduğunu hemen anladım ama olayların farklı kişiye yönelmesi benim de düşüncelerimi biraz değiştirdi(şüphelendiğim kişi kötü çıktı). Kitabın en sevdiğim kısmı Harry'nin Herbie ile ceza odasındaki konuşmasıydı 2. Kitap BEYAZ KARGA BİRLİĞİ Serinin ikinci kitabı New Orleans'da geçiyor.Bu sefer kahramanlarımız adalılar ile halkın arasındaki problemi ve Başkan Monticelso'nun garip hastalığını çözmeye çalışıyorlar. Bu kitap serinin en güzel kitabıydı çünkü daha maceralı ve daha gizemliydi.Katilin kim olduğunu asla anlayamadım.(katilin Madam Melrose çıkması beni çok şaşırttı.) 3. Kitap SESSİZ SUİKASTÇI Bu hikayemiz Londra'da geçiyor.Kendini yoksulların iyiliğine adamış olan Bayan Flora evinde ölü bulunur.Harry,Billie ve Arthur; Bayan Flora'nın katilini arar. Bu kitapta diğerleri gibi çok güzeldi.Bu kitapta da ikinci kitaptaki gibi katili bulamadım.
Genç Houdini SetiSimon Nicholson · Genç Timaş Yayınları · 201810 okunma

Simon NicholsonYazar · 3 kitap
Simon Nİcholson çocuklar için oyun, kitap ve yüz bölümden fazla çocuk dizisi kaleme almıştır. İngiliz Sinema ve Televizyon Sanatları Akademisi Ödülleri'ne ve Kraliyet Televizyon Cemiyeti Ödülleri'ne aday gösterildi.