Geride Kalanlar

Kamil Konur
Kasım 2022
Parana Yayınları

Puan vermedi
hocamızın kalemine sağlık o kadar güzel bir kitap ki her satırında göz yaşımı bıraktım..ağlayarak bitirdim,okuyun okutturun.. Bazı haklar ödenemez.. Yaşanan zorluklar hepsinin gerçek olması.. Kitabı okurken o anlara gittim Şehitlerimizin ruhları şad mekanları cennet olsun Rabbim gazilerimizden, güvenlik güçlerimizden razı olsun
2023 26. kitabı
Okunma: 23 Mart 2023 00:00
Bir doktorun kaleminden yaşanmış Silopi maceraları.. Güneydoğuda yaşamanın ve çalışmanın zorluklarını anlatan yaşanmış bir hayat.. Şehitlerimizin ruhları şad mekanları cennet olsun Gazilerimize Rabbim hayırlı ömürler nasip etsin.
2024 15. kitabı
Okunma: 28 Mart 2024 23:01
Mutlaka okuyun ve okutturun sevgili dostlar.Kitabı elinize alıp başlayacak, anca bitince bırakabileceksiniz zaten.Sizi içine öylesine alıyor ki; bittiğine sevinseniz mi üzülseniz mi bilemeyeceksiniz.
2024 96. kitabı
Güneydoğu'da yaşanan savaşta yaşananlar, olayları bizzat kendi gözüyle anıya dönüştüren yazarımızın bu kitabını da okurken bir yandan gözleriniz dolarken bir yandan da sonunu okuduğunuzda asla kendinize gelemeyeceksiniz.
1000k

Kamil KonurYazar · 1 kitap
Adana Kozan'da dünyaya geldi. İlk Orta Lise Üniversite eğitimini aynı ilde tamamladı. Çukurova Tıp Fakültesi mezunudur. Şırnak Silopi'de hekim olarak 5 yıl görev yapmıştır. Halen Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İç Hastalıkları Bölümünde ihtisasını Araştırma Görevlisi olarak sürdürmektedir.