Theories of Psychotherapy Series

American Psychological Association Press
Amerika Birleşik Devletleri
İngilizce

Gordon WheelerYazar · 0 kitap
Gordon Wheeler, klinik geliştirmeden planlamaya kadar her şey klinik merkezli bir klinik psikologdur. Çok kitap ve makalenin yazarı olan Gordon, Gestalt kaydıni ilişkisel ve gelişimsel psikolojik ile bütünleştiren çalışmalarla çalışmaktadır. Odak hedefi, çocuk ve yaşam boyu gelişim ve eğitim, yetiştirme konusundaki mücadeleler ve yakınlık ve gelişmelerini içerir. Gordon'un yazıları ayrıca, çok sayıdaki konular ve Holokost sonrası çalışmalar da dahil olmak üzere değerler ve kültürler psikolojik hedeflere odaklanmıştır. Çalışmaları bir düzineden fazla dile çevrildi. Dünyanın dört merkezindekinisyenlere eğitim veren ve eğitim veren ve aynı zamanda GestaltPress'in (Taylor & Francis yayın grubu bir logosu) eğitimci ve görevli olarak görev yapıyor. Gordon, eşi Nancy Lunney Wheeler ile birlikte Gestalt İlişkisi Takımyıldızları'na gelişmiş ve Sistemyıldızları Gestalt temel deneyim deneyleriyle bütünleştirmiştir. Nancy ve Gordon'un yedi çocuğu ve çok sayıda torunu var. Esalen'de değilken evlerini Santa Cruz, California'da yapıyorlar.