Hayallerin Ötesi

Doğan Solibri
Türler:
Sıralamalar

2025 57. kitabı
Yazardan daha önce Serüven kitabını okumuştum ve çok beğenmiştim. Eğer ki aranızda okumayan varsa kesinlikle okusun. Macera seven ve yeni yerler keşfetmeyi seven herkese tavsiyemdir. Hele de dağcılığa ilgisi olan kesin okusun zaten. Yazar 52 ülke ve 200'ün üzerinde de şehir gezmiş. Bilinmeyeni keşfetmeyi seven birisi olarak görüyorum ben yazarı. Çünkü herkesçe bilinen şeylerin ötesinde yerlere seyahat ediyor ve yaşadıklarını kaleme alıyor. Gezegen de ilk kitap kadar iyiydi gerçekten. Yine burda da ordan oraya götürüyor sizi. Okurken bir noktadan sonra ben de seyahat ediyor hissi yaşadım. Bu kitabında kendi ülkemizden de gittiği yerleri anlatmış. Ülkemiz ne güzellikler ile dolu ama çoğumuz bilmiyoruz ne yazık ki! Gezi üzerine okumalar yapmayı seviyorsanız yazarın iki kitabını da kesinlikle tavsiye ediyorum. Gezegende birçok yer tanıyıp öğrendim ben de. Çok çok güzeldi gerçekten.
GezegenSait Eruçar · Doğan Solibri · 20251 okunma

Sait EruçarYazar · 1 kitap
Sait Eruçar, 1992’de Samsun Anadolu Lisesi’nden, 1997’de İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat bölümünden mezun oldu. Askerliğini 1998-1999 yılları arasında Siirt-Pervari kırsalında uzun dönem asteğmen olarak tamamladı. Üniversite yıllarında bir grup arkadaşıyla birlikte çıkardığı Çakıltaşı edebiyat dergisi o dönem çok ses getirdi. Sait Eruçar, 2009 yılından beri aktif olarak dağcılık sporuyla ilgilenmekte olup bir gezgin olarak da dünyanın çeşitli coğrafyalarına seyahatler yapıyor. Bugüne kadar 44 ülke ve 200’ün üzerinde şehre seyahat etti. Serüven, yazarın ilk kitabı olup dağcılık faaliyetlerinden ve gezilerinden bazı önemli bölümleri içeriyor. Yazar, aynı zamanda yabancı kurumsal bir firmada yönetici pozisyonunda çalışmaya devam ediyor.