Tarihçe, Kavram ve Medya İlişkileri

Ahmet Ayhan
2015
Literatürk Academia

Ahmet AyhanYazar · 3 kitap
Ahmet AYHAN, Bolvadin'de doğdu. İlkokul, Ortaokul ve Lise'yi Bolvadin'de tamamladı. Erzurum Atatürk Üniversitesi Fen - Edebiyat Fakültesi Fransız Dili ve Edebiyatı Bölümünü bitirdi (1989). Dicle Üniversitesi'nde Araştırma Görevlisi olarak çalıştı(1990-94) Bu süre içerisinde İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Dilbilim alanında (Fransızca) Yüksek Lisansını tamamladı. 1994-2001 yılları arasında Afyon Kocatepe Üniversitesinde okutman olarak görev yaptı. Aynı süre içerisinde (1997-2001) İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Tanıtım ve Halkla İlişkiler Bilim dalında doktarasını tamamladı. 2001-2011 yılları arasında Kocaeli Üniversitesi Kandıra MYO'da yardımcı doçent doktor olarak görev yaptı. 2011 yılından bu yana Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi halkla ilişkiler ve tanıtım bölümünde doçent doktor olarak çalışmaktadır. Yazarın "Propaganda Nedir? Halkla İlişkiler Ekseninde ABD'nin Politikası" ve "Hakla İlişkiler" adlı iki kitabı vardır. Evli ve üç çocuk babasıdır. (Kaynak Halkla ilişkiler kitabıdır.)