Puan

810 üzerinden
1 kişi
2025 57. kitabı
Bir Tweet le başlayan ve ömrü boyunca unutamayacağı o aşka adım atan adamın hikayesini anlatıyor kitap. Hiç tanımadığı bu kadınla arasında fazlaca yaş farkı olmasından ötürü önceleri bu kadının yoğun ilgisini kabul etmiyor adam. Uzun zaman ilgi göstermeye devam eden kadın sonunda istediğini alıyor ve ilk buluşma gerçekleşiyor. Sonrası mı ? Körkütük denilen cinsten bir aşk başlıyor ikisi arasında. Kadın adamın ellerini öyle bir tutuyor ki hiç bırakmayacak gibi adeta. Adam işte bu güzelliğe aşık oluyor, kadının kalbine ve ona olan sevgisine üstelik onca yaş farkına rağmen.. Bir süre ellerine geçen her fırsatta aşklarını yaşıyorlar. Kafelerde, sokaklarda, restoranlarda aşklarından bir anı bırakıyorlar. Bir gün, hiçbir sebep yokken kadın artık görüşmek istemediğini söylüyor adama. Bu kadar, hiçbir sıkıntı ve neden olmadan adamın hayatına girdiği gibi hızla çıkıyor. Sonrası büyük bir travma ve yıkım adam için.. Kadının peşinden gidiyor, konuşmaya ve anlamaya çalışıyor ama yok. Kadın bittiğini söylüyor sadece. Adam ülkeyi bile değiştiriyor kadını unutma için ama nafile.. • Bu kitap yaşanmış bir hikaye. Hayatına girip onu alt üst eden kadına bir serzeniş, sitem ya da belki de sadece bir kendini anlatma hikayesi.. Okuyun, çok seveceksiniz.. Keyifli okumalar
HarmanBenyamin Hakan Karahanlı · Luna Yayınları · 20252 okunma