A Dark Mafia Romance

2021
‎Independently published
İngilizce

2022 36. kitabı
Brutal Birthright serisinin sonuna geldik. Adının hakkını bence tam anlamıyla bu kitapta verdi ama bu kadar şiddete bile zor tahammül ettim. Enzo’nun ölümü, güzel Gallo malikanesinin yanması vs. üzücü noktalarından biriydi. Aslında bir hikayenin bittiğini başka bir hikayenin başladığını kitabın sonunda görüyoruz. Kitabın sonunda Seb ve Yelena’nın çocuğu Moskova’daki Kingmakers diye bir üniversiteye kabul ediliyor. Bu üniversite kriminal ailelerinin çocuklarını gönderdikleri bir üniversiteymiş, değişik kuralları varmış galiba :P:P:P Nessa ve Miko’nun kızı, Aida ve Callum’un oğlu ve Yelena’nın yeğeni Dean’de bu okula gidecekmiş. Her birinin ayrı kitabı var; Kingmakers serisi 4 kitaptan oluşuyor. Şimdilik okumayı düşünmüyorum. Kitaba gelecek olursak her şey çok çabuk sarpa sardı zaten düğünde bir şoka uğradık. Of Nero ölecek diye çok korktum. Dante’ye kızdım ama aferin de dedim keşke kardeşi Nero için biraz daha kalsaydı az hayırsız çıkmadı diyeceğim de neler çekti yani çekip gitmesi çok normal. Umarım Seb,’de, Callum gibi işlerini legal çerçeve de yapmayı düşünmüştür. Epilogue da yaptığı işlerin ayrıntısına pek değinilmediği için bilmiyoruz. Kitapta aklıma takılan tek şey Adrian. O iş çözülmedi ya içime oturdu. Keşke aralarındaki anlaşmazlığı giderebilselerdi. Alexei Yenin ortalığı karıştırıp öldü. Bari çocuklarına böyle bir acımasızlık yapmasaydı. Kim bilir belki de Kingmakers serisinde bir şeyler olur. Çünkü Adrian ve Yelena oğullarını aynı üniversiteye gönderecekler. Mutlaka oralarda da bir şeyler dönecektir. Neyse kitaplardaki çiftleri favori sıralamama göre yazarak yorumumu bitireceğim: 1.Riona&Raylan 2.Dante&Simone = Nessa&Miko 3.Aida&Callum = Nero&Camille 4.Sebastian&Yelena
Aşk
Heavy CrownSophie Lark · ‎Independently published · 202114 okunma
En Fazla Ağladığım Kitap
·424 syf.·
2023 32. kitabı
DİKKAT! BU İNCELEME SPOİLER İÇERİR! Bu kitap beni bitirdi. Bu arada seri de bitti. Gerçekten hiç mutlu değilim. Ağlamaktan başka bir şey istemiyorum. İki ana karakteri de sevdim. Ama Yelena'yı daha çok sevdim. Seb düşündüğümden daha manyak çıktı. Bunu beklemiyordum. O düğün sahnesi hayal ettiğimden daha kötüydü. Enzo Gallo'nun orada öleceğini anlamıştım. Keşke anlamasaydım... Bu durum beni daha çok gerdi. Ağlamaya da meraklıydım zaten. Bu kitapla bu da olmuş oldu. Yelena'nın keşke ikizi de ölseydi. Babası ölmeseydi kafayı yerdim zaten. Yelena'nın diğer herifi öldürdüğü kısım da çok iyiydi. Yelena'ya bayıldım zaten. Seb'i daha fazla sevmeye başladım. Favori erkek karakterlerim Seb, Miko ve Raylan'dı. Kadın karakterler arasında bir favorim yok. Dante'nin sevdiği kişi hariç hepsine bayıldım. Onu pek sevemedim. Kısacası ben bu seriyi çok sevdim. Hatta aşık oldum. Kesinlikle tavsiye ederim. Bu kitaba puanım 9. Herkese iyi okumalar dilerim.
Heavy CrownSophie Lark · ‎Independently published · 202114 okunma