Empire of Royals #3

İngilizce
E-kitap

2026 72. kitabı
Okunma: 24 Nisan 2026 09:17
Anne ve babasını kaybettikten sonra abisinin koruması altında yaşayan Sienna'nın hayatı hackerlıktır. Güvenliği için adeta bir fanusa kapatılan Sienna kafasındaki sesleri susturmak için internetin karanlık yönünü keşfedip bunu ilerletmiştir. Ağabeyi mafya işlerinden uzak tutar fakat onun istediği yardım etmektir. Sistemlerini bozan ve kolaylıkla güvenlik ihlali yapan kişiyle ittifak yapılınca onun yanında 3 aylık ders almak istemiştir ve son görevi yerine getirmek için birlikte Paris'e gitmişlerdir. Yaptıkları işten başarıyla ayrılmışlardır. Sienna ilk defa normal gün geçirmek istemiş,flört etmek istemiştir. Bu yüzden Emma ismiyle bir gece kulübüne gider ve orada etkilendiği adamla Paris'ten ayrılana kadar iki gün geçirir. Paris'ten döndükten haftalar sonra hamile olduğunu öğrenir. Bu tanışma olayı nasıl bağlanacak diye merakla okudum çünkü ikisi de aynı dünyada insanlar ama ikisi de birbirlerine gerçeği söylemediler sonrasında yollarının nasıl denk geleceğini ben de çok merak ettim. Beni tatmin etti karşılaşma fakat Dimitri delirtti arkadaşlar çünkü sürekli suçladı. Sanki kendisi çok gerçeği söylemiş gibi Sienna'nın ona farklı isimle yaklaşmasına takılı kaldı, onu ajan sandı ve bu yüzden yaptıklarına çok sinirlendim. Yalnızlaştırmak istedi ama Sienna o kadar güçlü durdu ki kırılsa bile bunu belli etmedi ve yalnız kalmadı Dimitri bu planında başarısız oldu. Son 100 sayfadaki pişmanlığı kabul etmiyorum ben. Tesadüflere inanmıyorum diyebilir fakat sonuçta kendisi de ismini ya da işini söylemedi gerçeği sakladı. Açıkçası en merak ettiğim kişi Dimitri'ydi bu yüzden hayal kırıklığına uğradım çünkü yükselmiştim ama Sienna beni şaşırtmadı. Canım kadınn deyip sarılmak istedim, ona çok üzüldüm ama iyi ki okudum dediğim bir kitap oldu erkeğe rağmen.
His EmpressEmilia Rossi · Kindle Edition · 20267 okunma
Kafada kurma üstadı Dimitri ve Balık hafızalı Polyanna günlükleri
2026 8. kitabı
Başarılı hacker ve pakhan ilişkisi olduğunu görünce direkt başladım kitaba. Kitapta genel bir olmamışlık havası vardı. Her şey sırıtıyordu. Karakterler, davranışları, olaylar sanki uyumsuz yapboz parçalarıydı, tamamlamıyorlardı. Kitabın işlenişi zaten klişe ve kötüydü. Yazım dilini de beğenmedim. Sienna'nın hacker kimliği emanet palto gibi üzerinde sırıtıyordu. Bu kadar ünlü ve başarılı bir hacker bu olmamalı. Ne bir çalışkanlık, ne bir zeka ne de hacker kimliğini tamamlayacak başka parçalar gördük. Anca azgınim Ben "gurur benim neyime" modunda dolaşıyordu. "Kısa elbise giy, kulübe git, baştan çıkar" klişesini bu kadar tekrarlamaya gerek yoktu bence. Dimitri görmezden geliyor, yalan söylüyor. Hele bir yerde kelimelerle kızın ağzına ediyor ama bizimkinde tık yok. Hiçbir şekilde tepkisini ortaya koymuyor. "Ya kızım onca lafı bana etmedi, az biraz gurur..." yok. Özüre bile gerek duymuyor, sanki yaşanmamış gibi devam ediyor. Karşındaki kişiyi anlaman seni haksız çıkarmaz, o davranışı kabullenmeni gerektirmez. Arkadaşı Leona da ayri sinirimi bozdu. Bir arkadaş olarak tek vasfı. Sevismen lazım, azginsın gidip birini bulalım, kulübe gidelim hatırlatmalarini yapmak. Bu kiz basına bir süru sey gelmis tek sorunu sevisememek mi sence. Bu nasıl arkadaş cidden? Sienna 27 yaşında kızsın, Leona'un gazına gelip duruyorsun hâlâ. Sienna'nın pollyanna ve balık hafıza hâli sinirlendirdi cidden. Dimitri, klasik istismara uğramış, kendini herkese kapatmış erkek karakterimiz. Bir olayı yok. Kıza söyledikleri ve yaptıkları/yapmadıkları ağırdı ama kız görmezden geliyordu. Kız yaptıklarını umursamıyorken ben ne diyeyim yani. Uzun zamandır bu kadar kafasında kuran erkek karakter okumamıştım. Saçma sapan teoriler üretip duruyor. Anlıyorum, güvenmemen normal ama işin cılkını çıkardın. Bir
His EmpressEmilia Rossi · Kindle Edition · 20267 okunma

Emilia RossiYazar · 0 kitap
Emilia Rossi, kıskanç/sahipleyici erkekler ve onları parmaklarının ucunda oynatan inanılmaz kadınlar arasında geçen, ateşli mafya romantizmi türünde kitaplar yazıyor. Ayrıca Emilia Emerson takma adıyla omegaverse türünde kitaplar da kaleme alıyor. Emilia seyahat etmeyi, muhteşem yemeklerin tadını çıkarmayı ve köpeği Charlie ile sakin günler geçirerek yazmayı çok seviyor.