The Viking's Rampage MC: Tucson Chapter Book 7

Independently published
İngilizce

2024 230. kitabı
Okunma: 14 Kasım 2024 15:10
7.ci kitabımızı bitirdik bir kitap sonra Butcher bebeğime kavuşucam ondan sonra Toxic manyağım var ama yazar onu 1 nisan 2025 tarih vermiş . Bu ne rahatlık gevşeklik arkadaş daha sırada başkanım var onun tarih bile belli değil . Fakat onun eşleşeceği hatunda tamamen belli oldu . Bu kitapta başkanımın ikizi Idaho olaya dahil oldu . Bunların annelerinin ölümü sırasında bir yanlış anlaşılma yüzünden sittin senedir araları bozukmuş zaten . Lockout mc başkanı oluyor Idoha gidip aşırı zengin bir iş adamı oluyor . Idaho her zaman uzaktan kardeşini ve kulübünü izlemiş bunların başları kirli bölge savcısı ve belediye başkanı ile belada olduğu için kalktı geldi . Hem yardım hem de artık kardeşi ile işleri düzeltmek için . Eva 29 yaşında Lüksemburg 'lu bir Dükün kızı Hollanda Kralı falan bunların akrabası o şekil asalet var :D Kız bu ülkeye gelip hem biraz rahat özgür olmak hem akademik kariyerine devam etmek istiyor . İki hatunun (ki biri bizim mc grubun hatunlarından birinin kız kardeşi )yaşadığı bir eve yerleşti kimse bunun kim olduğunu bilmiyor çocukluğundan beri koruması olan adam geldi ama uzaktan kolluyor . Bunlar üç kız kızların sevgilileri falan gece dışarı çıkıyorlar olaylar patlıyor ve Idoha kızı kurtarıyor . Sonrasında grubu mc 'nin yerine getiriyorlar hafiften gerçekler ortaya çıkıyor . İkisi arasında tabi bir tutku bir haller :D Aksiyonlu güzel geçti yine aile gibi olmaları tüm grubun konunun içinde olmasına bayılıyorum . Bundan sonra Static var grubun Avukatlık işlerine bakan abimiz Ricochet'in kız kardeşi ile çift olacaklar konular grift halde aktığı için mutlaka sıralı okunması lazım bu yüzden :D
IdahoCathleen Cole · Independently published · 03 okunma

Cathleen ColeYazar · 0 kitap
Cathleen ve Frank, bir aile çiftliğinin olduğu SE Oregon'da yaşıyorlar. Günlerini hayvanlarıyla çalışmak ve yazmak arasında paylaştırıyorlar. Her ikisi de tutkularının peşinden gidebilecekleri bir emniyet geçmişi bıraktılar ve Cathleen için bu, uzun süredir unutulmuş bir hobi olan yazıya yeniden başlamak anlamına geliyordu. Okuyuculara saatler süren eğlence sağlayan ateşli, aksiyon dolu hikayeler sunmaya çalışıyorlar.