10 Şubat 2023
Klaros Yayınları
Sıralamalar

2023 78. kitabı
Merhaba sevgili kitap kurtları bugün sizlere bir çırpıda bitirdiğim bir kitapla geldim Anne ve babasını kaybeden, amcası büyüten Alp. Okurken arkadaşı ile bir yandan da spor salonuna gider. Spor salonunun sahibi Ahmet ise protein tozlarının içinde uyuşturucu satmaktadır. Alp'in amcası tarafından yakalanınca da amcası ile boğuşan Ahmet ve oğlu ölür. Bir yandan Nalan'a aşık olan Alp ona açılır. Çift Çamlıkta gezmeye çıkınca ise Nalan kaçırılır. Peki Nalan bu olayın neresindeydi? Alp sevdiği kız için neler yapacaktı? Gerçekler göründüğü gibi miydi? Kim, neden kaçırdı ve kimden intikam almak istedi? Oklarını yönü belli iken gerçeklerin yönü nereyi gösterecekti? Olaylar heyecanlı, polisiye yönü ise biraz azdı. Okurken daha fazla gerilim bekledim ve yine de beğendiğim bir kitap oldu Yazarımızın kalemine sağlık C. Buğra Eser
İhanetC. Buğra Eser · Klaros Yayınları · 20233 okunma

C. Buğra EserYazar · 0 kitap
Celalettin Buğra Eser, 1998 yılında Yozgat'ın Sarıkaya ilçesinde dünyaya geldi. Ortaöğrenimini Sarıkaya'da tamamladıktan sonra, üniversite eğitimi için Yozgat'a gitti. Türkçe Öğretmenliği programından mezun olan Buğra, şimdilerde kendini polisiye, gizem, duygusal kurgu ve entrika türlerine adamış; dramatik hayat hikayeleriyle dolu, hayatın acımasız yönünü ele alan ve insanın derin psikolojisi üzerine kitaplar yazmaya devam ediyor. Yazar, kendini tek bir türde sıkıştırmayıp okurlarına yeni nesil bir roman okuma fırsatı sağlıyor. Amerikan polisiyesi tarzında, sıradan insanların acı dolu özel yaşamlarını ele alıyor ve Alp Devecioğlu serisi ile bilinmektedir.