The Green Bone Saga #0.75

Subterranean Press
İngilizce
Ciltli

Fonda LeeYazar · 4 kitap
Fonda Lee, Jade City ile başlayan ve Jade War ve Jade Legacy ile devam eden destansı Green Bone Saga'nın Dünya Fantazi Ödülü sahibi yazarıdır. En son eseri ise fantastik kısa romanı Untethered Sky'dır. Ayrıca beğenilen bilim kurgu romanları Zeroboxer, Exo ve Cross Fire'ın da yazarıdır. Fonda, Locus Ödülü'nün sahibi, altı kez Aurora Ödülü'nü (Kanada'nın ulusal bilim kurgu ve fantastik ödülü) kazanan ve Hugo Ödülü ile Nebula Ödülü'nde birçok kez finalist olan bir yazardır. Romanları birçok yıldızlı eleştiri almış, birçok eyalet okuma listesine dahil edilmiş, Junior Library Guild seçkilerine girmiş ve NPR, Barnes & Noble, Syfy Wire ve diğerlerinin Yılın En İyileri listelerinde yer almıştır. Jade City, Time Magazine tarafından Tüm Zamanların En İyi 100 Fantastik Kitabı arasında gösterilmiş ve televizyon uyarlaması için opsiyonlanmıştır. Fonda, eski bir kurumsal stratejist ve siyah kuşak dövüş sanatçısıdır; aksiyon filmlerini ve Eggs Benedict'i çok sever. Kanada'da doğup büyüdü, şu anda Boston'da yaşıyor.