Biseksüellerin Dünyasına Yolculuk

Jesse

Darcey Steinke
"İçindeki yumuşak ve duyarlı hisleri yok etmenin sayısız yolları vardır."
Sayfa 100·Kitabı okudu
Odaya dolan çiğ ışık, mikrop kapmış deriyi andırıyordu. Gündüz aydınlığı beni, hayatın iyi olduğu yalanına inandırmaya çalışıyor gibiydi. Transistörlü radyoyu açıp sabah haberlerini dinledim ve başka dünyaların insanlarının neler yapıyor olduklarını öğrenmeye çalıştım.
Sayfa 121·Kitabı okudu
📚🔔 Tatil zili çaldı! Bir yıl boyunca verilen emeklerin ardından şimdi dinlenme, keşfetme ve yeni maceralara atılma zamanı. 🌞 Bu yaz bol kahkahalı, bol anılı ve elbette bol kitaplı geçsin. Tüm öğrencilere keyifli tatiller diliyoruz! 💙📖
"Sen ölü bir adamın derisine bürünmenin ne müthiş bir şey olduğunu bilir misin? "
Sayfa 21·Kitabı okudu
Aşkın, insanın kendini unutması, hafif bir sarhoşluk hali gibi, insanın sakin bir içine dönüklüğü sanırdım.
Sayfa 42·Kitabı okudu
Kendimi, her biri bir öncekinin içine sığacak gibi yapmış on kadının bedeninde taşıyan bir Rus matruskasına benzettim.
Sayfa 222·Kitabı okudu
Kutsal kitaplar Âdem ile Havva arasında cinsel ilişkinin yeryüzünde kötülüğün başlangıcı olduğunu yazıyorlardı. Oysa insanların evrensel acısının asıl sebebi, aralarındaki ilişkilerin dürüst olmayışı idi.
Sayfa 183·Kitabı okudu