Simple Guides - Religion

İngilizce
İngilizce
Sıralamalar

David Starr-GlassYazar · 0 kitap
David Starr-Glass, İskoçya doğumlu bir yazar ve akademisyendir. İşletme ve ekonomi alanlarında yüksek lisans eğitimini tamamlayan Starr-Glass, kariyerine İsrail’de devam etmiş ve burada uluslararası eğitim programlarında görev almıştır. Ayrıca, yüksek teknoloji ve perakende sektörlerinde muhasebeci olarak çalışmıştır. Akademik kariyerine devam ederken, özellikle kültürel duyarlılık, çevrimiçi eğitim ve işletme yönetimi alanlarında kapsamlı çalışmalar yapmıştır. Starr-Glass, bugüne kadar üç kitap ve 120’den fazla akademik makale yayımlamıştır. Kitaplarında genellikle iş dünyası, çevre değişimi, kültürel pedagojik yaklaşımlar ve öğrencilerin eğitimdeki rolü üzerine derinlemesine incelemeler yapmıştır. Aynı zamanda çeşitli akademik dergilerde hakemlik yapmaktadır. Bazı kitapları ve çalışmaları şunlardır: • Judaism - Simple Guides • Gathered Stones • When Corporations Confront Significant Environmental Change: Interlocking Responses of Management and Governance • The Pedagogic Possibilities of Student-Generated Case Studies: Moving Through the Looking Glass • Culturally Responsive Pedagogy, National Culture, and Online Instruction: Leading to Learning • Moving Towards Active Blended Learning: An Adopter’s Experience