Ege - Akdeniz Serisi I

Mayıs 2013
Zinde Yayınevi

2023 31. kitabı
Okunma: 08 Mayıs 2023 22:53
M.Ö 1400’lü yıllardan günümüze uzanan farklı alan, farklı bölgelerde, farklı zamanlarda başlayan çalışmaların bir noktada birleşmesiyle anlam kazanan, birçok arkeolojik bilgilerin, arkeolojik çalışmaların nasıl yapılacağının öğrenileceği bir çalışma olmuş. Açıkcası başlarda çok farklı zamanlara ve noktalara geçiş yaptığı için ve zamanda bir ileri bir geri yaptığından olayı toparlamam biraz zaman aldı. Ama olayı kavradıktan sonra çok daha ilgi çekici bir hale geldiğini söyleyebilirim.
KaAli Kemal Senan · Zinde Yayınevi · 201312 okunma
2015 61. kitabı
Okunma: 26 Eylül 2015 00:00
anadolu bir çok medeniyet e evsahipliği yaptı ama bu medeniyetin adında çoğu kimsenin haberi olduğunu sanmıyorum. ayrıca ülkemizde arkeolojinin doğuşu ile değerlerimize sahip çıkmamız gerektiğini anlatan. bu konuda uğraş veren insanlarımıza yardımcı olmamız gerektiğini çok güzel anlatan kitap serisinin başlangıç kitabı. biz o medeniyetleri tanır ve anlarsak, geleceğimizi daha iyi yön veririz. bu anlamda okunulması gerek.
KaAli Kemal Senan · Zinde Yayınevi · 201312 okunma

Ali Kemal SenanYazar · 18 kitap
1960 doğumlu olan Ali Kemal SENAN aslen Bodrumludur. Gençlik yıllarını Karşıyaka İzmir de yaşamış olan yazar, 9 eylül Üniversitesi Personel Yönetim Bölümünü 1984 yılında bitirmiştir. Ticaret ve Danışmanlık esnasında yurt dışında değişik kültürlerle tanışmıştır. Bu dönemde yazmaya da başlamıştır. Akademik Doktora Ünvanını yurt dışındaki Üniversiteden almıştır. Çok sayıda esere imza atmıştır.