Her Kelimenin İçimizde Bir Sahibi Vardır

Ekim 2016
Editura Yayıncılık
Sıralamalar

2018 13. kitabı
Yazar Selahattin Nehir'in kalemini yazarken kelimelerle arasındaki uyumu ve kitabın içine alışını çok sevdim. Okurken sanki kitap tek nüshaymis ve elime geçmiş okuyup bu gizli aşka tanık olmuşum hissini yaşadım.Eda ve Akın 'ın öyküsünü okuyun der giderim bu farklı aşk öyküsünden... okuyakalın...
2021 34. kitabı
Okunma: 22 Şubat 2021 00:59
Henüz yarısındayım ama Aşk'a bakış açısına şapka cıkarttım. Bunlar ne güzel betimlemeler ne güzel yansıtmalar .. Okurken şöyle bir an durup o an'ı zihninizde canlandırıp okumaya öyle devam ediyorsunuz . Sanki duraksamadan okursanız anlamayacakmışsınız hissi veriyor..
2021 124. kitabı
Okunma: 15 Kasım 2021 00:45
Yazarın çok etkili bir kalemi olduğunu baştan söylemem gerekir. Tamam başlarda biraz zorlandım okurken hatta yarıda bırakmak bile geçti aklımdan ama alışınca, olaylar biraz daha kafama yatmaya başlayınca, kitap akıp gitti ve ne ara bitti anlayamadım. Yazar eserinde özellikle aşkı kelimeler ve renklerle öyle güzel tasvirlemiş ki etkilenmemek elde değil.
2019 7. kitabı
Okunma: 04 Ağustos 2019 17:17
Maalesef bana hitap etmeyen bir kitaptı, yarım bırakmamak için bitirdim. Bu yüzden herhangi bir alıntı paylaşmayacağım. Yazarımızın emeği dolayısıyla 4 puan veriyorum.

Selahattin NehirYazar · 7 kitap
1972 yılında İstanbul'da doğdu. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi İngilizce İktisat Bölümünden mezun oldu. İlk romanı Gökkuşağı Kırıntısı Binlerce Kelebek 2008, İkinci romanı Cambaztepe 2011 yıllarında yayımlandı. 2015 yılında Altın Kitaplar ailesine katılan yazar aynı yıl üçüncü romanı “İstanbul Yalnızları” ve 2016’da da “Kalemkâr” adlı eserleriyle okurlarıyla buluştu. Eşi ve kızıyla İstanbul’da yaşıyor.