Kazazedeler

Kasım 2025
Karakarga Yayınları

Puan vermedi·200 syf.·
2025 61. kitabı
"olur da umutsuzluğa kapılır ve kendimi kalabalığın içinde boğuluyormuş gibi hissedersem yapmam gereken tek şey,akıl sağlığımı korumak için bir kütüphaneye sığınmak." "güçlü olmak için mücadele etsem de kendime karşı verdiğim savaşı genelde kazanamıyorum." "hayatta kalmaya bir son verip yaşamaya başlamam gerekiyor.belki de yapbozun sadece birkaç parçasını bulamıyorum.onları da bulursam manzaram tamamen değişecek.ama bunu hep istedim. farklı bir şehirde büyümüş olmayı.denize yakın bir yerde.keşke,dalgaların fısıltısı şüphelerimi ve hayal kırıklıklarımı yatıştırsa. peki, neden iyi değilim?" "her sabah üzülmemek için bütün insanlar gökyüzüne bakar..." tek başına dalgalarla boğuşanlar... umudunu asla yitirmeyenler... geleceğin herhangi bir noktasında bir eziğe dönüşmekten korkanlar... duyguları konusunda her zaman dürüst olamayanlar.. . kendine yalan söyleyenler... "beklemeyi ve umut etmeyi bıraktım. etrafımdaki kaosa hükmetmeye ihtiyacım yok." diyenler... alejandra ve julio'nun iki farklı zamanda kesişen yollarını anlatan hikâye çok duygu dolu,incelikli, dokunaklı ve derinlikli.içselleştiren için meditasyon gibi bir anlatımı var. ilişkilere dair şiir gibi nefis bir grafik roman. Iskalamayın derim.
KazazedelerLaura Pérez · Karakarga Yayınları · 202532 okunma

Laura PérezYazar · 0 kitap
Laura Pérez, İspanya'nın Valensiya kentinde çalışan bir illüstratör ve çizgi roman sanatçısıdır. Müşterileri arasında The Washington Post, The Wall Street Journal, National Geographic, Elle, Penguin Ramdon House, Walmart, Wacom, American Airlines ve daha fazlası bulunmaktadır. Yakın zamanda Náufragos adlı çizgi romanı yayımlanmıştır.