Conti Mafia Duet Book 1

İngilizce
E-kitap

2026 34. kitabı
Okunma: 25 Şubat 2026 12:07
Conti Mafia Duet başlarken iki kitap olduğunu bilmediğim bir duet ve bazı takıldığım yerler olmasa on puan bile verebilirdim . Öncelikle akış dil anlatım çok güzeldi mafya romanı temelde ama bazı şok edici şeyler oluyor şaşırdım . Bana puan kırdıran yerler aslında tam gerçekliği yansıtıyor zira hayat aşk sevgi hep doğru düzgün olmuyor . Şimdi ikinci kitabı beklemek zorundayım ama yazarı listeme ekledim kesinlikle diğer kitaplarına göz atmak üzere . Birdie en yakın kardeş gibi kız arkadaşı Sienna ile son bir parti yapıp kız babasının yanına gidecek noel için Birdie kalacak . Bunlar okuldan arkadaşlar 21 yaşında her ikisi annelerini çok küçük yaşta kaybetmek vs çok ortak noktaları var . Bunlar tam parti verirken eve baskın oluyor silahlı adamlar ateş açıyor bu sırada Birdie Sienna'yı korurken kolundan yaralanıyor evde ölenler falan oluyor . Bu sırada başka bir grup eve girip bunları kurtarıyor hastaneye gidiliyor . Sienna'nın babası Lorenzo derhal geliyor adam Don hayvan gibi güçlü mafya patronu . Kızını kurtardığı için Birdie 'yi yanlarına alıp noel ve dinlenme olayı araştırana kadar güvende olsunlar diye kendi evine götürüyor . Lorenzo tek kızı olan ama erkek varisi olmayan bir lider olarak iş yaptıkları başka bir ailenin kızı ile anlaşmalı nişanlı durumda adamın tek amacı varis edinmek temelde . Lorenzo ile Birdie ilk andan daha bir çekim oldu ama asla aktif hale çok uzun süre gelmedi bu iyi taraftı . Fakat yaş farkı çoktu bu kadar olmaması daha iyi olurdu yani kızı 21 yaşında olup yakın arkadaşı en azından ondan 5-6 yaş büyük yazmak bu kadar zor değil . Kitabın adamın evinde kalmaya başladıkları ilk haftası korkunç bir olay oluyor okuyanlar olabilir yazmıyorum . Sonrasında adamın kıza olan takıntısı kızın adama hayranlığı adım adım korkunç boyutlara vardı .
KeptSarah Bale · 02 okunma

Sarah BaleYazar · 0 kitap
Sarah Bale's family always knew she would write romances when they saw the elaborate stories she created for her Barbie dolls. At fifteen she penned her first book, which will never see the light of day if she has any say. When Sarah isn't writing, she enjoys spending time with her family and friends, and also planning what she’d do in a zombie apocalypse. One of her favorite pastimes is attending comic cons, where she can nerd out over all things Marvel. She is a USA Today Bestselling Author living in Oklahoma and doesn't plan on leaving any time soon.