Cerberus MC #1

CreateSpace Independent Publishing Platform
İngilizce

2024 270. kitabı
Okunma: 29 Aralık 2024 20:23
Cerberus MC serisinin ilk kitabı kız biraz ezik ve şapşal hallerde olmasa puan daha yüksek olurdu . Bu Mc grubu temizlerden yani polisle çalışıyorlar . Hepsi eski asker deniz piyadesi falan o yüzden arada hala hükümetin yolladığı görevlere falan gidiyorlar . Kincaid Mc başkanımız acayip yakışıklı bir şey üstelik çokta düzgün bir adam bunlar bir görev için başka şehre arada gidiyorlar . Yine oradayken grubun hep gittiği barda kocasından müthiş şiddet gören Emmalyn görüyor bizim çocuk . Kızda pek güzel neyse tam barın arkasında kocası yine bunu döverken Kincaid kızı kurtarıyor ve yanlarına alıp kendi şehirlerine götürüyor . Kız zaten artık her şeyi göze almış durumda zaten bir hafta önce kaçacakken yakalanmıştı . Kşncaid o kıza resmen prenses gibi davranıyor Mc grubunda bir eleman kıza devamlı yaklaşmaya çalışıyor ama leş şekilde. Burada tabi bu olması mümkün olmayan bir durum zira başkanın benim kızım dediği kadına yanlayamazsın . Bunlar grup olarak arada görevlere gidiyorlar o sırada bu pislik herifi çok ihtiyaç olmasa bile yanlarına alıyorlar . Geride kalıp kıza bir bok yapmasın diye . Çok uzun süre yatmadılar mesela adam kıza çok yardımcı ve anlayışlıydı . Mc 'de olan fahişelerden biri gidip izinsiz adamın yatağına çıplak yatmış oradan bir zır çıktı . Açıklamalar yapıldı mesela bu olayı bir daha denedi o fahişe artık sen adamından emin olmalısın zira şahane yani sana karşı kadın yine zır çıkarıyor . Bunu yapacağına fahişeyi tut saçından at dışarı bu kadar basit . Bunlar başka görev dönüşü kız sarkan herif 5 dakika aralıkta kıza tecavüze kalktı yuh dedim artık . Ve bunlar adamı dövüp yolladılar ki buda mümkün değil böyle bir grupta o herif öldürülür yok edilir zira . Sonunda tabi o herif ve kızın kocası birleşip pislik olaylar yarattı ama halledildi .
KincaidMarie James · CreateSpace Independent Publishing Platform · 02 okunma

Marie JamesYazar · 1 kitap
Marie James: I'm a full-time author, mother of two boys, and wife of 16 years. I've spent almost my entire lifetime living in central Texas, with only short stays in South Carolina, Alabama, and Florida. Writing is my passion and I absolutely love being able to sit down and put all of my thoughts and emotions into my stories. I love dogs, coffee, and steamy romance novels!