Kitap Doktoru

Rıfat Batur
Kasım 2019
O2 Yayıncılık

2020 5. kitabı
Kitap özellikle 3. 4. sınıflar için güzel. Okuması rahat. Çocuklar "Neden kitap?" sorusuna cevap bulacaklar. Hatta bu cevaplarla yetinmeyip kendi cevaplarını da verebilirler. Ayrıca yetişkinler için de çok eğlenceli.
Bir okuma macerası
2024 24. kitabı
Merhaba değerli 1000 Kitap okuyucuları, Bu kitabın benim için değerinden bahsedeceğim aslında sizlere, yani tam olarak inceleme olmayacak ama jnutmamak için buraya yazmak istedim. Her neyse. Ben bu kitabı yanılmıyorsam 2. Sınıftayken okumuştum, çokça beğenip gülerek okumuştum. 1 günde hatta birkaç saatte bitirmiştim. Ve çok net hatırladığım bir şey var; bir kitabı ilk kez bir günde bitirmiştim ben o gün. Çok çok iyi hatırladığım bir şey daha var; o akşam babama en az Bi 9-10 kere "Baba baba ben kitabı bir günde bitirdim. Baak çok kalın hem dee!" dediğimi hatırlıyorum:) O zamanlarda kitap okumanın değerini fark etmeye başlamıştım aslında. Kitap okumanın hem bir ihtiyaç, hem de bir zevk olduğunu anlamıştım. O kadar küçük yaşta nasıl anlayacaksın demeyin, düşünme becerisi olan herkes Herşeyi düşünüp, anlayabilir. Dediğim gibi bu kitap benim için oldukça değerli. Benim kitaplara merakım bu şekilde başladı. O günden sonra farklı türlerde kitap okumaya başladım. Ve kitapların sadece tek bir konuda olmadığını fark ettim. Kitap sevmeyen insan değil, kitap seçemeyen insan olduğuna inanmışımdır hep. Ve inanın ki kitap seçmeyi öğrenince bu dünyayı çok seveceksiniz! Buraya kadar okuduğunuz için teşekkür ediyorum, iyi okumalar diliyorum...
Kitap DoktoruRıfat Batur · O2 Yayıncılık · 201922 okunma
Çocuklar için güzel bir kitap
2024 8. kitabı
Okunma: 27 Ağustos 2024 00:00
Kitabı çocuklar için okudum. 8-10 yaş arasındaki çocuklar için oldukça akıcı ve eğlenceli bir kitap gibi geldi bana. Yazar, dalga geçerek, espiri yaparak halk arasındaki klişe saçmalıklara eleştiriler getirmiş. Çocukları peşin hükümlü olmaktan ve basit neden sonuç döngülerinden uzak tutmaya çalışmış. Kitap içerdiği konu hakkında yeterli farkındalık oluşturuyor diye düşünüyorum.

Rıfat BaturYazar · 7 kitap
Rıfat Batur çocuklar için eğitici ve öğretici eserler kaleme almıştır. Yazar çocuklara yeni bir şeyler öğretirken onları sıkmamak adına kitaplarını eğlenceli hale getirmiştir. Boyama kitapları, öyküler, çocuk romanları gibi bir çok kitabı bulunmaktadır.