Kelebek 3

Gizem Günyer
Nisan 2018
Epsilon Yayınevi

2021 104. kitabı
ıkımın başlangıcında, yok oluşa sürüklenen bir dünya… Geç kalınmış bir isyan… Dost ve düşman birbirine karışırken bütün bunların ortasında kalmış bir avuç genç insan… Kelebek Serisi’nin üçüncü kitabı olan Koza’da, bu kez hiçbir şeyin geri dönüşü yok. Hayatta kalmak için ise tek bir çözüm yolu var: Savaşmak. “Kim olduğunu senden iyi bilebilecek kimse yoktu. Sen de kim olduğunu bilmiyorsan, aynalarla yüzleşmeliydin. Çünkü en çok kendi mahkemesinden korkar insan.” Bu savaşı kazanmak istiyorlarsa başka bir şeye dönüşmeliler. Kelebek kozasından çıkıyor. Olimposlular insanlığa acı çektirirken Jane, İnci, Hector, Siri, Tom, Olenka, Leonard, Frederick, Ted… Hepsi en büyük sınavlarını verecekler. Olimpos’un şanlı tanrılarına, akılları, dostlukları, keşfedecekleri yeni güçler ve sevgileriyle karşı çıkacaklar. Bu savaşı kazanmalılar. Yoksa gerçekleşecek kıyamet, kurtaracakları bir dünya bırakmayacak arkasında.
2020 9. kitabı
Okunma: 01 Mayıs 2020 23:53
Eveett geldik bir serinin daha sonuna. İyisiyle kötüsüyle güzel bir seriydi. Kah üzdü, kah sevindirdi, kah sinirlendirdi derken bir baktım bitivermiş. Seriye genel olarak yorumum iyi olduğu yönünde.
2025 38. kitabı
Okunma: 19 Temmuz 2025 21:49
İtiraf etmeliyim ki kitabın sonunda bir 15 sayfa daha olsun istedim. Jane ve Hector hakkında daha fazla ayrıntı istedim. Sanırım bizim dünyamızda da Pandora'nın kutusu açıldı, felaket üstüne felaket yağıyor. Keşke bizimkine de reset atabilsek Ama bu dünyada suçlu olup kendini egolarında kaybeden Olimposlular yok. Koltuklarından aldıkları güçle sarhoş olmuşlar var. Sevgili yazarlarımız üçüncü kitapta iyi bir iş çıkarmışlar. İkinci kitap olan DönüşümDönüşüm ü okurken bazı ayrıntılar ve olaylar bende havada kalmıştı ama bu son kitapta harika bağlantılar yapılmış. Daha önce yazdım mı bilmiyorum ama bu seriye bir pozitif ayrımcılığım var. Wattpad döneminde de basım sürecinde takip ettiğim, wp grubuna dahil olduğum ve hatta yazarlarla tatlı bir bağ kurduğumu düşündüğüm bir seri. Kendimi bulmaya çalıştığım, hayatın çeşitli zorlukları üstüme fırlattığı bu dönemde lise yıllarımda tanıdık bir dost olan kelebek serisi bana çok iyi geldi. Yayınevlerine okurlar olarak mesaj attığımız günleri hâlâ hatırlıyorum. Yıl 2025 ve ben hâlâ aynı yerdeyim kızlar, o samimi sohbetlerde, kurulan dostluklarda.