2016
Librum Kitap

AİLE HER ŞEYDİR
2025 11. kitabı
Okunma: 06 Mart 2025 20:30
Ailə gələcəyin təməlidir. Bunu bu kitabda daha aydın şəkildə bir daha gördüm. Aylinin bədbəxtliyi də məhz ailəsində başlayıb. Ailə içi şiddətin, düzgün əlaqələrin qurulmamasının Aylinin gələcək həyatına təsirindən yan keçə bilmərik. Ailə həqiqətən də hər şeydir, ən önəmlisi arxadır, dayaqdır. Aylin şiddətə məruz qaldığı zaman, təəssüflər olsun ki, onu dəstəkləyəcək bir ailəsi yoxuydu. Onun yanlış adamlarla birlikdə olmasının səbəbi də ailəsidir. Əgər ailəsi onu sevgi ilə böyütsəydilər, onu həqiqətən sevsəydilər Aylin bu qədər sevgiyə ac olmazdı və hər kiçik nəvazişə aldanmazdı. Əfsuslar olsun ki, bu cür hallara real həyatda tez- tez rastlaşırıq. Kitab maraqlıdır, oxumağa dəyər.
LabirentSemra Kandemir · Librum Kitap · 201624 okunma

Semra KandemirYazar · 2 kitap
Öğretmen bir baba ve ev hanımı bir annenin üç çocuğundan en büyüğü olarak 1980 yılında dünyaya gelen Semra KANDEMİR, babasının mesleği gereği eğitim hayatını değişik il, ilçe ve köylerde geçirdi. Hemşirelik okulu ve İşletme Fakültesi mezunu olan yazarın, babasından devraldığı gezgin yaşantı, kendi memuriyet hayatının başlamasıyla devam etti. Sırasıyla Adana, Karabük, Malatya ve İstanbul’da çalıştı. Çocukluk çağında başlayan okuma tutkusu günün birinde yazmaya dönüşünce, yönetmen Hakan Yağız Bozdemir'den aldığı oyunculuk eğitimi esnasında yazınsal yeteneğinin farkına vardı. İlk kitabı Baba Ben Geldim küçük bir çocuğun ailesi ile küçük bir köydeki yaşamından bahsetmektedir. Baba Ben Geldim romanından sonra Labirent adlı bir roman daha yayınlanmıştır.