Aynı adamla 25 yılı aşkın süredir evliyim, üç çocuk ve iki Minyatür Wiener cinsi köpeğin annesiyim.
Bir işletme sahibi olduktan ve hatırı sayılır bir başarı elde ettikten sonra, eşimle birlikte mali krize yakalandık ve 2008'de her şeyimizi kaybettik; işimizi, evimizi, hatta arabamızı. Bu noktada, Politik Bilimler alanındaki lisans derecemi değerlendirip garsonluk ve barmenlik yapmaya başladım (İroniyi ekleyin).
Profesyonel hayattan vazgeçmek istemediğim için aynı anda üniversiteye geri döndüm ve Enerji Yönetimi alanında lisans derecesi aldım.
Ardından enerji piyasası düşüşe geçti.
Ve ardından köpeğim öldü.
Bu talihsiz olaylar dizisine ancak minnettar olabilirim çünkü kaybedecek hiçbir şeyim olmadan ve tamamen moralim bozulmuş bir şekilde oturup o zamana kadar sadece hayal gücümde var olan aşk romanlarını yazmaya başladım.
Şimdiye kadar otuzdan fazla roman yayınladıktan ve bunlardan birinin 2019'da RWA'nın Seçkin RITA Ödülü'ne aday gösterilmesinden sonra, size nihayet hayattaki yerimi bulduğumu söylemekten mutluluk duyuyorum. Yolculuğumun bir parçası olduğunuz için çok teşekkür ederim!