Lesser #1

İngilizce
Türler:

2023 27. kitabı
Okunma: 03 Şubat 2023 18:42
Yazarın daha önce iki serisini okumuştum arka arkaya patlak ve sıradan kitaplar okuyunca garantili bir kitap okumak istedim :))) 3 kitaplık Lesser serisinin ilk kitabı kendileri :)) Camille çok güzel bir hatun ve bildiğin fahişelik yapıyor ama adiyattan değil şu milyoner adamların kapatması olanlardan . 3 Senedir birlikte olduğu Grave artık kadına manyak takıntılı hale gelip boğuntu ötesi olunca adamdan kaçıyor . Kadın tüm hayatını böyle geçirmek istemiyor yaşı ilerlemeden gerçekten aşık olmak evlenmek çocuk sahibi olmak istiyor ve Grave o adam değil . Fakat adam zengin güçlü nereye kaçıp saklansa bulacak . Bir arkadaşı başka çok zengin ve Grave 'den nefret eden Cauldron adlı bir adamdan bahsedince gidip onun koruması yada onu kurtarması karşılığı para teklif etmeyi düşünüyor . Adamın evine falan gidiyor atılıyor dışarı bir kaç kere daha deniyor hep aynı adamın yatını öğreniyor gece gündüz limanda bekleyip onla konuşma fırsatı arıyor . Sonunda yakalıyor ama bu nokta çok hoşuma gitti mesela adam kızı görünce gevşemedi kız adamı görünce şarıl şarıl olmadı (bu kitapları okuyanlar anladı ne dediğimi ) Adam bunu nerdeyse vuruyordu kızı düzgün konuşturmadı bile başından def etti resmen bence inanılmaz gerçekçiydi bu karşılaşma :D Neyse kız vazgeçmedi adamın yatına girdi gizlendi ki büyük cesaret bence . Sonunda ortaya çıkınca olay yani bu sefer adamın korumasını aldı ve gayet soğuk koşullarla bu sefer onun kapatması oldu resmen . Grave kimdir Cauldron kimdir sonlarda öğrendik bayağa ama kızın babası kim hala belli değil mesela . Kız adamı beğendi ama adamın duvarları arşta resmen ama kız minik minik ilerlemeler yaptı adamla ilgili . Bu arada Grave hala kızın peşinde Cauldron'un evini falan bastı manyak . Hatun için karşılıklı birbirlerinin işlerini baltalamaya başladılar
Lesser EvilPenelope Sky · 08 okunma

Penelope SkyYazar · 18 kitap
Penelope BarsettiPenelope Barsetti New York Times ve USA Today'in en çok satan yazarlarından Penelope Sky, karakterlerine ne kadar karanlık görünürlerse görünsünler, onları kendine aşık eden karanlık aşk romanlarıyla tanınır. Kitapları dünya çapında birçok dile çevriliyor ve dünya çapında bir milyondan fazla sattı. Eşiyle birlikte Kaliforniya'da küçük bir kasabada yaşıyor ve zamanının çoğunu arka verandasında yazarak geçiriyor.