Untamed Sons MC serisinin 4.cü kitabı kendileri bu seri gayet güzel gidiyor henüz patlak kitabını okumadım . Hatta arada atlayıp deli gibi merak ettiğimden Fury'nin kitabını ki o 6.cı kitaptı önceden okudum :D
Bu kitabı aslında bayağı merak ediyordum zira çift enteresan Levi ve Noelle'in hikayesi anlatılıyor . Levi kulübün aslarından Noelle ortada dolaşan orada takılan kulüp fahişesi . Bu kulüplerin kuralları var biliyorsunuz bu tip orta malı kadınları kendilerine eş olarak almıyorlar .Daha önce okuduğum kitaplarda çiftin yakınlaşması anlatılmıştı hazırlık olarak . Burada artık her ikisi birbirine aşık durumda hatta Levi kızı kendine kadını olarak almaya karar veriyor o derece bakın . Zaten son zamanlarda kızla sadece Levi beraber oluyor .
Noelle 'nın burada asla gördüğümüz kadın olmadığını anlıyoruz bomba şekilde :)) Adı Sarah ve zor bir hayatı olmuş ailesi bir araba kazasında ölüyor . Ve ardından küçük kız kardeşi 16 yaşında onu bitiren bir uyuşturucu bağımlılığına tutulup ölüyor .. Aslında araştırmacı bir gazeteci olan Sarah kulübe sırf aldığı ipuçlarını bulmak için uyuşturucu dağıtımı yapıyorlar mı kirli ne iş yapıyorlar ortaya çıkarıp büyük bomba patlatmak için giriyor . Yani böyle bir kulübe sıradan şekilde asla dahil olamayacağı için Kulüp fahişesi oluyor . Şahsen ben ne olsa bu şekilde olaya dahil olamazdım zira adam seçme şansın pek yok orta malısın tam kepazelik . Neyse araştırmaların sonunda farklı şeyler çıkıyor kızın kim olduğu ortaya çıkıyor . Ortalık karışıyor olaylar olaylar tabi ama yine gayet güzeldi kitap :D