Limit- 5. Cilt

Akılçelen Kitaplar
Orijinal Adı:
Japonca: リミット 5 [Limit 5]

2025 29. kitabı
Beşinci ciltte artık sona yaklaştığımız iyice hissediliyor. Hikâyedeki büyük çatışmalar yüzeye çıkıyor ve karakterler tamamen bir dönüşüm sürecine giriyor. Gerilim yine yüksek ama bu sefer daha çok "karar verme" ve "yüzleşme" üzerine kurulu. Geçmişin yükü ve yaşanan olaylar karakterlerin kişiliğini ciddi anlamda etkiliyor. Bazı karakterlerin gelişimini beğendim, ama birkaç karakterin değişimi biraz aceleye gelmiş gibi duruyor. Yazar bu noktada belki de bazı şeyleri hızlıca bağlamak istemiş olabilir. Bu ciltte yer yer duygusal anlar da vardı. Görsel anlatım olarak başarılıydı.
Beklenmeyen olaylar
2022 54. kitabı
Hiç beklenmeyen sessiz ve iyi huylu hinata usuinin ölümüne sebep olmuş kaza da olsa herkesin iyi bildiği biri önce birinin ölümüne sebep olmuş sonra da yalanlar söylemiş. Çok heyecanlı bir ciltti nasıl bittiğini anlayamadım. Heyecanla devam ediyorum diğer kitaplarına
Puan vermedi·168 syf.·
2022 235. kitabı
Arama kurtarma ekibi hayatta kalanları bulmak için araştırmalarını sürdürürken. Mizuki çocukluk arkadaşı Hinata'dan kısa süreliğine bir teselli bulmuşken onun hakkında gerçek şeyleri görmeye başlar. Katilin kim olduğu ve neden yaptığını öğrenince çok şaşırdım. Şimdi ise olaylar nasıl sonlanacak onu merak ediyorum.
2025 37. kitabı
Çocuklar arama kurtarma ekibinin , onları kurtarmaya geleceklerini beklerken kendi içlerinde verdikleri savaştan ve bunların getirdiği gizli saklı sırlarla hayatta kalmaya devam ediyorlar. Bu kayıp vakasının onların üzerinde hayatları boyunca taşıyacakları bir iz olacağını düşünüyorum. Final cildindeyim.
2022 7. kitabı
Okunma: 04 Mayıs 2022 11:04
Ah Hinata ah :)) konu heyecan ile devam etmekte ve bazı gerçekler gün yüzüne çıkıyor. Sabırsızlıkla final kitap olan 6. Cilt i bekleyeceğim. Anime severler ve Manga okuyucuları mutlaka okumasını tavsiye ederim.
2023 784. kitabı
Altı ciltlik serinin beşinci cildi. Heyecanın dorukta olduğu bir ciltti. Katilin kim olduğunu, olayın nasıl gerçekleştiğini gördük. Çok güzel bir seri. Tavsiye ederim.
Manga

Keiko SuenobuYazar · 6 kitap
Keiko Suenobu Fukuoka, Kitakyūshū'dan bir kadın Japon shōjo manga sanatçısıdır. Tsukuba Üniversitesi Sanat ve Tasarım Okulu'ndan heykel dalında mezun oldu. 2006 yılında Suenobu'nun manga dizisi Life, en iyi shōjo manga dalında Kodansha Manga Ödülü'nü kazandı.