Haziran 2020
Motto Yayınları

2025 6. kitabı
LİMİTSİZ // SADIK GÜLTEKİN "2030 yılında... Gelecek dünyada... Okulsuz... Öğretmenin olmadığı... Yeni bir eğitim modeli ön görülüyor! Amaç... Öğrendiklerinden keyif almayı öğretmek! Yönergelere sorgulamadan uyan bireyler yetiştirmek yerine... Düşünebilen ve kendi kararlarını verebilen gençler yetiştirmek... Ben bu sayede... Sesleri birleştirerek hecelemeyi öğrendim... Zaman ve öğrenme baskısı olmadan... Coşkuyla... Heyecanla... Çekicin çıkardığı sesi dinleyerek öğrendim... Üç yıl sürdü... Werner'den yardım istediğimde ise... "Sana sadece ne yaptığımı gösterebilirim, ama öğretemem!" dedi..." Kişisel gelişim kitabı hoşuma gider rahatlarım fakat limitsiz kitabı öyle olmadı . Sadık gultekin Yazarımız zaten mesleği gereği de eğitim uzmanlığı yapıyor motivasyon kitapları yazıp motivasyon konuşmaları yapıyor. Kitaplarını okuduğunuz zaman zaten sınav öğrencilerine ve eğitime dair konulara değindiğini anlayabilirsiniz. kitabın yazımina ve diline değinecek olursam, şiir yazar gibi sürekli kısa kısa kurulmuş cümleler vardı bunlar kitapla kurulan iletişimi kestiğini düşünüyorum düz yazı şeklinde yazılsa sürekli satır atlanmasa daha anlaşılır olacağı fikrindeyim.
Limit-sizSadık Gültekin · Motto Yayınları · 20205 okunma

Sadık GültekinYazar · 6 kitap
1961 İstanbul doğumlu olan Sadik Gültekin, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sistematik Felsefe ve Mantık Anabilim Dalı mezunu. Aynı bölümde yüksek lisans yaptı. Üniversitede okurken, devlet ve toplum felsefesi (ütopik devlet görüşleri) konularında uzmanlaştı ve daha sonra çalışmalarını eğitim felsefesi alanında yoğunlaştırdı. İş yaşamına dershane yöneticisi olarak başlangıç yapan Gültekin, çeşitli eğitim kurumlarında eğitim uzmanı olarak görev yaptı. Eğitim alanındaki çalışmalarını ve birikimini, basın sektörüne aktardı. NTV ve CNBC-e televizyon kanallarında 12 yıldır eğitim programları hazırlayıp sunuyor. Eğitim programcılığının Türkiye'de öncülüğünü yaptı. Aynı zamanda VATAN Gazetesi'nin de eğitim yazarı. Doğuş Yayın Grubu'nun da eğitim editörü olan Gültekin, aylık yayınlanan bir eğitim dergisini hazırlıyor. 'Kampus Artı' adlı butik bir dershanesi var ve öğrencilerini SBS ve ÖSS'ye hazırlıyor.