Ashes & Embers #5

İngilizce

Blizzard Chick
2022 14. kitabı
Okunma: 26 Ocak 2022 21:17
Öncelikle Ashers&Embers seri kitaplarını karışık okumaya başladım. Talon’un kitabı (4.kitap) sonra Storm’u(1.kitap) ve sonra bu novellayı (5.kitap) okudum. Talon’un kitabını bir tavsiyeden dolayı okudum beğendim. Onların kitabında öne çıkan ikili Evie ve Storm’du. Bu ikilinin kitabını okumaya karar verdim ve waowwww Storm kitabına da bu novellaya da bayıldım. Bu kitapta hem Storm ve Evie’nin ilişkilerinin ilerleyişi ve evlendiğini, hem etrafındakilerin mesela Talon ve Asia’nın da birlikteliğinin güzel devam ettiğini görüyoruz. Karakter olarak Storm’a da Evie’ye de bayıldım <3 Gerçekten kar fırtınasında kalmak ve tanışmak ikisi içinde bir dönüm noktası oldu. Bu arada bebeklerinin adının WINTER RAVEN VALENTINE olması?? Storm dude that is cutest name of all times demek istiyorum. Kitaplarda Vandal’ın (2.kitap) başından geçenleri üstü kapalı öğreniyoruz dram kaldıramam diye şimdilik okumak istemiyorum, kuzeni Lukas’ı (3.kitap)da okumadım. Asher 6. kitap ve 2020 de çıkmış okumak istiyorum çünkü Asher da baya ilgi çekici duruyor ama onun hikayeside trajik bu kitaplardan ve daha önce yazarın okuduğum stand alone ‘Don’t kiss the Bride’ kitabında okumuştum. Lucky’nin benzin istasyonunda Asher’ı kurtarması ve bir yere içmeye gitmeleri karısından ve kızından bahsetmesi vs. yazar orada baya bahsetmiş; bu kitapları okuyunca olayları birbirine bağladım. Bakalım bir ara Asher’ı okumayı düşünüyorum… Valentine ailesi sürprizlerle dolu bir aile. Bu seri de çok güzel bir seri ben çok sevdim. Adios. Sevgiler.
Aşk
Loving StormCarian Cole · CreateSpace Independent Publishing Platform · 20172 okunma

Carian ColeYazar · 10 kitap
New Jersey'de doğup büyüdü, şimdi New Hampshire'da kocası ve çok sayıda evcil hayvanıyla yaşıyor.