Sıcak mı sıcak bir 17 Temmuz'da, güneşin göz açtırmadığı bir günde açmışım gözlerimi. Yazın dünyasının kaderinin değiştiği bir andı bu an. Ama benim kaderim zaten baştan çizilmişti.
Kitap sevdalısı bir adamın oğlu olarak kendimi kitaplarla dolu bir iş dünyasında bulmam gecikmedi. 2000 yılının ortalarında, daha 16 yaşındayken Bâb-ı Âli’de, ülkenin en büyük kitap dağıtım şirketlerinden birinde kitap taşıyarak çalışmaya başladım.
Bir süre sonra dağıtım alanında çalışıp Türkiye’nin altmış dokuz ilini gezerek sahada da tecrübe kazandım. Bu alanda dokuz yıllık bir çalışma sürecinin ardından kariyerime yayınevinde devam etme kararı aldım.
2009 yılından bu yana yayıncılık sektöründe yayın koordinatörlüğü ve yazar koçluğu yapmakta, üretimden dağıtıma sektörün her alanında aktif görev almaktayım. Şu ana kadar 100’ü geçkin yazarla çalıştım. Halihazırda pek çok yazar adayına da yazarlık süreçlerinde danışmanlık hizmeti vermekteyim. Bir kitabın yazım aşamasından, editoryal inceleme sürecinin gerçekleştirilmesine ve nihayetinde basıma hazır hale getirilmesine kadar her aşamada etkin rol oynuyorum. Çalıştığım yazarlarla ulaştığımız başarının temeli karşılıklı güven duygusunu sağlamak ve çok çalışmak.
Bugüne kadar Aret Vartanyan, Özcan Bostancı, Ahmet Sabancı gibi önemli yazarların çok satan kitaplarında yayın koordinatörü olarak imzam bulunmakta.
Yayın koordinatörlüğünü üstlendiğim iki eser senaryolaştırılarak sinema dünyasına kazandırıldı.